Friday, August 6, 2010

About Luvelia~

Aku ad Akak, Abang n Adik2~ Aku bkn Ank boNgsu tp aku agklah manja sedikit banyak aje orngnya... aku sk bangat duk umh, buat keja2 umha..kununnyalah pdhl bl mak aku sruh bru aku bt..blh kira ngn jari tangan yer, bkn kaki berapa kerap sgtlah aku mask..huhu bkn x pandai tp agak kureng cekap ckit yer...huhu. Sblum ni aku dah ad blog laen, tp d'sebabkan ad bbra  prob. blog itu t'pksa d'hentikn operasinya * tlg lempang pipi aku jap~~ hikhik cz camna aku blh lupa passwed blog 2..da nk nyanyuk kureng agaknya ingatan aku ni.. al-maklumlah byk m'hfl bnda2 xsepatutnya kan!! Family aku sgt2 take cre aku..lau aku x call d'org akn call aku n blh kata ary mesti kami b'hubung.. Family k'org ader x bt cam2..?? pe dia? jrg2..hakhak. d'org x syg kau 2..huhu* jgn mara t kena jual yer~~acah jelah. Yg pentiNG seBenaRnya, Family lah yg paling sygkan kiter yer!
                   Aku s'org yg sgt2 mengutamakan Family Aku...4 me, Family first cz d'org akn sntiasa ad d cc aku di kala ssh n senang..di kala aku sedih n gumbira! di kala hujan dan panas,! di kala kenyang dan lapar,! di kala musim hujan n musim kemarau(ish, t'melalut ar plak..huhu) But, kwn blh dtg n pergi Blah.. d'org cam Chipsmore tau x... skejp ader skjap gone.. Bl ssH dtg Cary kiter, Bl SenG tGglkan Kiter yuk~~
Tp, We Need Them Sometimes  2 survival yunk!! but bak kata org, Buat Baik b'pada-Pada, Buat Jahat janGan Sekali..Tp Bt lah 3,4,5......999... kali yer~~huhu rasanya yg ni dah jadi pegangn rmai org kot..xspecialy kwn2 aku Kat U ni kot... Biasalah idup ni maner selalu indah kan! Hujan lebat,kilat sabung menyabung, guruh bersuara n puting beliung kan melander.. tp then, lps 2 PelANgi Kan MuncUL ..
~~ moralnya, setiap apa shja yg b'laku pada kita x kiralah baik @ buruk setiap daripadanya ader HIkMAh yg t'sembunyi...kdg2 kiter harus b'bangga mendapat ujian dari-Nya cz org lain xdpt tp kita dpt..itu mknanya, ALLAH SAW msh sygkan kita...Sbb 2 DIA uji kita kan..Jadi, sentiasalah Bersangka Baik kepADa- NYA~~

No comments:

Post a Comment