Nuff

Monday, August 2, 2010

asigmnt

Arghhhhhh.. byknya asgmnt sem ni. makin lama mkin melambak n aku pun semakin lama semakin menyampah nak menghadap asgmnt2 ni.2 lah sem ni letcure semua keja kena antar sebelum rayer.. ni dah minggu ke-4. minggu ke-7 semua kena antar. lps tu plak kuiz pun muncullah plak.. Aduh~~ makin b'serabut lah jawabnya kepala lutut aku ni..huhu. hum, asgmnt kali ni aku byk group ngn bdk2 laen2.. hope everthing will be ok. Pray 4 Me  =p. tp, tb2 cam terasa skema lah plak bl 2lis camni.  hope semuanya berjalan lancar. AMIN. next week jgk dah start aku punya present. b'debar2 jgk jantungku mcm nki pg b'erg jgk gamaknya..hehe

No comments:

Post a Comment