Nuff

Tuesday, August 3, 2010

Just Be Urself~~

Jgn Tiru cam aku,  jgn Ikut aku,  Jgn buat cam aku, jgn cuba jadi aku.. just BE URSELF....
kita semua mmg beda. otak x sama, kmampuan b'lainan,cara xserupa.~~ Mngapa nk tiru cam aku,gaya aku,stail aku??? lama2 aku pun Bored bila semua dah mcm byg2 aku..
     jgn takut ngn aku,n even with my shadow... cara kita, nama kita even cop jari tgn kita pun xsama...rambut 2 myb ar same tp rambut aku bknlah hitam b'kilat cz aku dah wrnakn rmbt aku ckit... HA, nmpk xsama kan...
 PLZzzz Just be UrSELF.. xperlu nk ikut stail cara bljr aku. k'org lbh pandai sebenarnya..just  stdy smart k..
x perlu takut ngn aku.. aku ni pun bkn pandai.. nasib baik  aje kdg2+ doa dr parent n family jgk aku bljr ckit2...huhuh
But, plzzz lah x pyh rasa stress bl aku duk stdy... cr kita, kmpuan kita mmg b'beza tahu x??? lau x thu ni aku ckp~~ Kdg2 t'pkir bl aku duk rest x bt pe2 k'org rasa takut..bl aku duk stdy k'org lagilah takut...so, bl masa bru k'org x takut ngn aku???
Manusia ni mmg pelik.. Pesanan penaja, aku hanyalah jadilah DIRI KITA...CARA KITA... STAIL KITA...XPERLULAH TAKUT NGN ORG LAEN LAU KITA DA B'USHA~ JUST B'TWKLLAH PD -NYA... RIGHT GUYS???

No comments:

Post a Comment