Nuff

Monday, August 23, 2010

keputusan saya~

ok..just go straight ... xnk pusing2... apa yg aku decide??? ingt x psl en3 aku sblmnya psl Mr.#??? lau x ingat rujuk balik yer..mls aku nk link2 kan..... ceh, cam serius aja aku ni mlm ni..lantak ar, skrg dah 9.30 mlm.. aku kena antr 3 asgmnt esk..nk edit+bt ag.. xnk ambik ms yg lama...

 camni ceritanya..xpyh b'abad b'bulan @ whatever lah.. ms aku naik bus otw nk balik tmpat aku, tb2 t'lintas kat fikiran= otak aku yer..xkan kepala lutut kot.. aku TiBa2 cam t'ingt kat dia. ms aku g KL aku adlah sebut lau aku ad jumpa dia ari ni maka aku n dia insyaaallah akan ada jodoh n aku akan cuba untuk fkir sebaik-baiknya sama ada kami sesuai@ x... Then, aku pun jln2 lah, pg tmpat yg dia biasa lepak, bc FB dia, tgk sttus dia duk dkt mane..lps 2 aku pun pergi ekori, lps tu.......Cis, hampeh btol ar lau aku bt cam2...2 saje je, nk tmbh jumlah p'kataan. aku x bt g2 yer..lau k'org x taulah aku camna!!!haha. sape makan nasi dia yg kenyang bro~~ xderlah, member aku bgtau ari mggu dia mmg lpk c2..kbtln member aku nk pg area cna beli brg( so, aty aku pun melonjak-lonjak riang cam nak t'keluar aje aty ni..) Wey, My Heart, duk diam2 blh x?? kan lau jtuh xder nk kutip kau kan...S.E.N.G.A.L then, aku pun ikutlah.. sambil b'jalan dgn pnuh control ayu..ayu ke?? hakhak  dengan mata yg duk meliar-liar sampai ada mamat bangla 2 duk ingt aku nk usha dia cz aku duk senyum aje..hampeh, sakit aty, akak pada sepupu sedara sepapat jiran belakan umah hujung kampung tepi sungai anak lowyer buruk tah sape2 ..huihuhu punyai lah lama kami tawaf area 2 ngn b'jam-jam tp jgn kata btg hidung, byg2 dia pun xder...tpk kasut pun xder klihatan..jd kami pun baliklah..
tut..tut... msj msk dlm inbox aku punya hp..member aku msj"luvelia kau kat KL ke?? aku dkt area mid ni.. Mr.# pun ad skali. come n join us. mahu enggak??" then dengan kiraan pling pantas aku menekan butang SEND.....agk2 pe yg aku bls???huhu bijak pun. Peluang 2 maner lagi nak ad kesempatan kan. so, aku tanpa fikir panjang terus menaip "sori, aku xdpt join. ada hal."..sob...sob2..sedihnya...aku t'senyum kat member aku sambil aty aku banjir akibat air mata yg duk menitis dlm sepi itu..hukhuk..
knpa aku x rebut pelunag yg dtg 2?? sbnarnya lps aku tgk x jumpa ngn dia dkt kwsn 2, aku pun dah ckp ngn aty,jiwa n raga. paling penting ngn diri aku. LUVELIA U KENA LUPAKAN DIA... YUP< PASTI!!!!LUPAKAN MR.#. krna mkin tinggi aku terbang, akan sakit lagi banyak bl aku jatuh.. rasanya aku dah perit jatuh dari tempat yg tinggi..sedikit lagi hendak mencapai bintang di langit hingga aku terlupa pada rumput di bumi. Then, blum sempat aku genggam bintanag itu, aku dah t'jatuh...But, rumput di bumi x pernah lupa nk bagi aku pijak atas dia~~faham x per yg aku cuba sampaikan??? Heluuuuuuuuuu aku cuba b'falsafah cikit aje 2... biar aku ringkaskan aje..lau aku g jumpa dia last2 aku yg akan t'luka mengharap sesuatu yg x pasti. so, rasanya lbh baik jika aku anggap dia x pernah wujud dlam idup aku n aku akan lebih bahagia begini.
apa2 pun, pada Allah aku serahkan segalanya...

" Ya, Allah Ya Tuhanku... Andainya dia dtakdirkan untuk menjadi psngn idup aku dekatkanlah hati kami, satukan jiwa kami...namun andai dia bukan jodohku bantulah aku melupakannya dan temukanlah aku dengan jodoh yang baik..."


p/s: x abis lagi sebenarnya luahan isi aty aku ni...T aku smbung next en3 cz skrg ni aku kn siapkan asgmnt yg duk mengejar aku.. Wish Me Best Of Luck ..Amin..K

No comments:

Post a Comment