Wednesday, August 18, 2010

masalah~~








Pernah x k'org ni ad experiance cam aku ni?????? huhu gini citernya nk tahu x... xnak tahu sudahhhhhhhhhh..pgkah X kat ats cna yer(aku nk majuk ni..)hehe xderlah cam gediszzz lah plak.. OKEy, stright 2 the point no belok2.. ceriternya b'mula sepurnama yang lalu entah brapa aabad ku xthu... aku ad 3 org kwn..kmana sje kami msti b'empat aje...xpernah b'pisah pun..ke mane2 aje mesti sekaki except ke toilet ngok xderlah sekaki... Then d'sebabkan kununnya aku ni t'lalu baekkkkkkk n sgtlah bdk2 ni buli aku tau x??? KAU TAHU X??, dah lah tu ruper  aku ni xderlah secantik Lisa Surihani plak, gemuk orangnya, kulit hitam,gigi jongang,  pakia spek mata tebal, bibir tebal, pendek, n pendek kata, panjang x kater yer..huhu aku ni bknlah k'togeri Lawalah sgt~tp xderlah aku ni seteruk 2 kot..tp ad org ckp aku lawa...muka cam mix arab Okey, ambik plastik ni pg muntah jauh2 yer...hikhik. huhu  Tp. diorg lawa ke????  Wekkkkkkkkkkkk~aqduh t'muntahlak plak..batal x pose ni?? eceh, gurau2 manja ajelah.. Ok aku dah start mengarut melalut dah. Luvelia Fokus, 1,2,3 GOALLLLLL~dah2, smbung balik citer.  lau dah aku upernya cam2, xkanlah lau d'org 2 rupa cam LIsa Surihani Kot.........apaaaaaaaaddddda..pkir dlu blom ckp yer...dah lah bulan puasa Freeee aje aku dpt dosa..eh, pe lak duk melalut ni..dah2, sambung balik citer. mulanya sem baru ni aku duk umh lain. lupa lak dlu aku b'tiga ni duk hostel umh dekat2 tau..2 yg jg kamchengggg sesangt..yeke?? Tah aku pun x sure pun. lps tu sem ni aku baek ngn bdk lain..member serumah. lgpun kels byk da x samer....yg TENSIONNYERRRRRR
Kawan baru aku ni xsuker ngn kwn lama aku ni THEN Kawan lama aku ni xsukn ngn kawan baru aku ni.. so, bl aku borak ngn kwn lama kwn baru tarik muka...bl borak ngn kwn baru kwn lama ambik muka...eh,cilap, Tarik muka...What should i do now?? Ultromen, Superman, Batman, Doraemon, Spidermen,Power Ranger, Masket Rider, Keluang Man dari malaysia..Plezzzzzz help me..camna nk settle masalah ini ha???? perlu gunakan talian hayat@ undian sms@ mintak pndpt penonton??? Adui....eeeee,aaaa,iiii,ooooo camna ni...kan bagus lau aku x pyh plih.. tp then pkir balik, baiklah jika aku buat dunn000 aje bl d'org tarik muka...bukan apa, aku x rugi pe2 pun..Tp bak kata org lau duk muka masam nanti lekas tua kan~~ so, baeklah aku senyum sahaja supaya aweeeeeeeekkkkkk Muderrrr...YIhaaaaaaaaaaa Smart Gurl Luvelia...ngeh3
MORALnya: semua org perlu Kwn2 kOt..huhu tah pe2...
p/s: Lau aku x puji diri sendiri,saper nk puji aku??? k'org??........tepuk pipi tanyalah mulut K...






No comments:

Post a Comment