Wednesday, August 4, 2010

Penat

Hari2 b'lalu cam biasa...nothing so special to share..tah lah sem ni cam penat gilak tau.. dah lah bilik kuliah 30 min dr kampus..pg2 kn jln 15 min tuk ke bus stop dri umh sewa aku...then lps smpai bus stop berebut bus plak kita org... yg bus ni pun satu hal..dah tahu wktu pg pling ramai sediakan bus ciput aje..camnalah x berebutkan..but tp minggu ke-4 ni nmpaknya urusan pengangkutan dah okey ckit~~ tp biasalah, mula2 aje ok lama2 bt hal balik. lps 2 asgmnt b'timbun..mslh ngn kwn2 ag.. aku xder mslah sbnrnya,cuma manusia ni mmg dinugerahkan dengn instine ingin tahu@ naluri,jdi sifat 2 sebati dah..selalu nk ambik tahu psl org .. sifat inilah yg men-stress kan aku bl urusan aku semua hendak diambik tahu~~ kdg2 bila think positif lah kununnya kan.. syukur gak bl ad org nk cite sal kita cz skurg-kurgnya ad org yg sedar khdiran kita kat c2 kan..huhu ARGHHHH AKU XSUKA BL ORG DUK CITE PSL AKU..PAHAM~~


mengapa nk ambik tahu psl org?? suka aty lah aku nk kwn ngn saper..perkara2 yg agak menyakit aty n memyampah bila org duk tanya : ngapa x tegur dia org? ngapa x jln kaki ngn d'org?? eh, bkn kau best pren ngn d'org ke?? ni mesti d'org pulaukan kau?? ni mesti kau x layak nk satu group ngn d'org kan? k'org gaduh ke?? ngapa dah mcm jauh dah aku tgk skrg?? pe dah jadi ngn frenzship k'org?? n etc dll yg lau aku tulis akn b'tmbhlah sakit aty aku ini~~ pweeeettttttttttt(tah motif apa aku tulis ni..huhu)  nanti lah dlm next n3 aku tulis citer camna blh keluar semua soalan yg x b'harga ni yer..right now, biarlah rahsia(pdhl aku rajin mls nk menaip..huhu)

No comments:

Post a Comment