Wednesday, October 20, 2010

20/10/2010

apa yg ad dlm tarikh ni??saya telah dilamarkah atau ad ade pe2 yg istimewa?? adakah saya telah b'jumpa ngn pilihan haty saya?? oiiiiiiiii melalut dah ni!! ecelikan... aku xingt pun yg ari ni 20/10/2010~~ huhuhu (almaklumlah saya kan cbuk stdy maner ad ms nk ingt bnda2 xpenting ni..) Sila percaya wlpn ad antra anda meraguinya...!!

         Tadi pg kelas,  then  tggu punya tggu hmpir satu jam letcure xmsk2 ag..then sdkit demi sdkit bdk kls aku pun angkat beg n Blah~~ But, selaku stdent yg baik n rajin aku still smpai 1 jam 2 min lps tue kan aku pun chow ar skli..mgikut prturan uni lau letcure xdtg lps 30 min da bleh Blah~~ oh, saya rasa t'sangat beruntung dapat belajar di uni ini!! hakhak.. *Bt adik2..bljr rjin2 tau smpai msk uni. kat sek xleh wat cam ni..but kat uni. bebas.. life in campus sgt menyeronokan...tht why cikgu sllu ckp bljr pandai2 t msuk U..bljr kat U best tau x..* Mmg sgt2 best cuma bl b'lambaknya asgmnt kesayangan yg perlu dibuat dan menghadap kuiz b'talu-talu datang, present yang sentiasa ad n paling menyakitkan aty bl kena kritik b'lebihan atau swktu present tb2 kaku n hanya mampu t'sengih-sengih ibarat ...... (ikut imignasi k'org ajelah..)~~ Bygkan, trus ilang segala nikmat yg mngatakan campus life is best..hwaaa :(  But, in campus life kita bljr berdikari berdiri ats kaki sndiri.. Heluuuuu xkan nk tmpng b'diri ats kaki iii  ni plak??? hakhak...STOP..k aku da t'lebih sudah..back 2 our topic..t lau kerajinan aku dtg aku bt n3 sal campus life...Nak x.Xnak Xper..huhu???

    Ok..20.10.2010!!! sangat menarik tarikh ini n hanya brpa puluh thun, ratus, ribu or wthever lah brulah tarikh ni kan muncul kembali!!! Oh, sgt simbolik tarikh ini yer tuan n puan sekalian..Menyesalnya x couple ary ni*Pangggg... tetiba akakk ku yg busyuk  dtg lempang..* xderlah gurau je..
But sbnarnya tarikh sgt2 SWEEt..huhu dah lah senag ingt tau x..

Ekceli sbnarnya en3 aku ni dah merapu cz mata aku pun dah nk t'pejam ni...huhu
bUt Tq cz sudi luangkan masa utk menDENGAR aku merepek n meraban..
:p Adios~~

No comments:

Post a Comment