Nuff

Sunday, October 3, 2010

Sambungan I'm in Luv~~ *Wink3*

heluuuuuuuuuu jumpa  ag  dlm smbungan entry sterusnya,,
SAYA JATUH CHIENTA NGN SAPER EIK????
Yang ni ke???.......................................................





Maafkan saya...namun senyuman kamu x mampu mencairkan aty ini~~ kamu  bukanlah chienta aty saya..hehe







a
Saya tujukan lagu ini buat kekasih aty saya  "LUVELIA"...
-
Awak, bukan saya xnak kat awk tp sy da ad plihan laen...sowi eik...hahaha
...................................................
........................................
.................................................................................
"haha, mesti saya pilihan kamu kan, sayangku"
-Awak mmg macho tp aty sy xder deka awk..Maafkan saya--------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------
------ Habis 2 saper yg saya suka????------------

                                                     ini ke????

Tidak...Abg mmg hensem, macho but kita x sesuai...
haha gler kau luvelia...lau dpn mata cair punya ni~~ lalala~~ 







kamu sangat hensemmmmmmmmmmmm....huhu








Saya x tahu nk plih yg maner satu...k'org jgn gaduh tau~~ 
"Luvelia sweet darling pilihlah sayang..xkan x cair tgk senyuman sayang yg memikat ini??? "
"Jangan!! plih saya..tgk muka saya macho n gentleman kan......."
"Arghhhhhhh tidak sy dlm dilema..tp aty saya kata wekkkkkkkssss saya rasa loya bila bc ayat itu semua jadi sy tolak anda berdua..hakhak".




.................................................
semua yg ensem2 sy da tolak yg manakah pilihan aty saya ini????









or 





Jeng2............
nilah pilihan aty saya..hwuwaawa



Saya terima cinta kamu...
huhu..tp bukan kamu yg sama minat..saya minat karekter kamu iaitu

..
...
....
.....
.......
........
............


Saya minat sesangat dengan Hyung Tae Kyung dalam You'r Beutiful...
You are so cooll...hahaha
nanti next en3 psl dia..jgn k'org muntah udah..hahaha



p/s: haha, saje je nk cite sal pelakon ni cz aku duk cite psl my life mesti bosan aje..elok ar aku citer ckit sal dia ni lak..mane tahu ad yg sama taste ngn aku...haha ..mimpikan sy mlm ni tau..hakhak













No comments:

Post a Comment