Friday, November 26, 2010

Forgive = Forget

Easy 2 forgive but hard 2 forgeT.. It’s me!! Aku mmg mudah memaafkan seseorang but 2 melupakan apa yang pernah orang buat mengambil masa yang panjang..xramai yg tahu sbnarnya sifat aku yg ni..semua ingt lps aku maafkan sesorang trus aku ttp buku n lupakan ap yg tlh b’laku..TETAPI SILAP SEBENARNYA..aku XPERNAH LUPA ap yg org bt dekat aku xkiralah yg baik @ buruk..Mmg aku dah maafkan BUT 2 FORGet  it is hard..ambik ms yg lama tuk aku lupakan n kdg2 aku xpernAH  lupakan ap yg org buat kat aku..tmbh2 ag kpd mrk yg sntiasa cuba tuk mendajalkan aku like cb jtuhkan aku, duk ngumpat , duk jaja citer buruk sal aku, duk cantas aku..Xpernah sedetik d haty aku tuk melupakan semua perbuatan kalian malah masih tersimpan elok dalam memori fikiran aku ini segala  yg k’org lakukan..Kdg2 benda yg disimpan inilah menyebbkan aku SANGAT2 sakit haty..lau blh nk aje aku format balik my mind, brain n others..tp xboley…2 lah yg menyebbkan otak aku makin lama makin nk meletup cz benda2 yg x b’guna ni semua ar!! BENCIE sgt2 pada MYSELF yg x reti nk control n buang pe2 p’kara yg XPERLU dari idup aku ini..AKU NK MAAFKAN ORG N TRUS LUPAKAN KEMBALI..BUT CANNOT!!!!!!! OHhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…It Hurt U Know..

No comments:

Post a Comment