Friday, March 11, 2011

~SILA BACA... Heartbeat~





SILA KLIK DAHULU!!!




Aku ni suka blogwalking n singgah bc en3 kwn2… Satu je yg aku prasan yg kebanyakkan blog mesti ad banER HEARTBEATAlmaklumlah aku ni agaklah jakun ckit.. cikit je yer.. So, aku pun godek2, gali2, cari2 pekebenda HEARTBEATni. Pesal semua org ltk kat blog.. Then dgn bantuan dr Mr. Google aku mendapat jawapannya..Horeyyyyy    Soalan ni tak masuk exam yer murid.. =p   Rupanya kan, kan,kan  HEARTBEAT dia mcm pndptn smpingan.. Nak tau x yg pling penting FREE . Xder Yuran Pendaftaran, Xder kena jwb soalan kuiz. Just perlu daftar aje yer.. Then tunggu owg2 dtg Click Iklan 2.. Senang Bukan.. Xperlu b'jemur bwh matahari, mengangkut besi yg berat, just Stay aje. huhu mau X semua?? Yang penting juga, lumayan lah.. hehe

Nak tahu lebih lanjut k'org KLIK BANNER  atas 2 @>>>.>>>


P/s: SUdi2 lah menekan Banner 2 Yer.. Sayang Kamooooo Semua...:p



6 comments:

  1. dhia lagi la xtau apa2 pun nuff pun dhia xtau heartbeat pun dhia xtau churp2 pun dhia xtau..smua suami je yg tau,..hahaha

    ReplyDelete
  2. dhia delisha: hehe
    east: t sy click balik

    ReplyDelete
  3. camne nak masukkan HB nie dalam blog kite ye..tlg2 hehehe..n balas kat blog sye ye syg tq :) hpe sgt awk sudi ajar kan

    ReplyDelete
  4. Jannah Miho.. : xpasti lak.. yg pasti HB ni kira by Click n lebih untung.. hehe

    ReplyDelete