Nuff

Wednesday, April 20, 2011

~habis~

Alhamdulillah da settle paper minor aku~ penamat ngn paper morfo yg "senang" gler~ xpkir pun blh kuar soalan cam2!! Silap aku ke x stdy@ mmg soalan senang sangat..huhu tapi semua kwn2 aku mngalami nasib yg sama~ pe2 pun kami semua da cuba buat yg terbaek..hope adalah rezeki kami~ Redha n tawakal sahaja sekarang..paper yg lain pun sama gak. Tapi cam sedih ar plak ..Risaukan pointer aku skrg ni...habislah..sem ni rasa cam jatuh teruk gler lah rasanya... xsggup but USAHA,TAWAKAL n REDHA~~ Positif, setiap perkara ada hikmahnya Luvelia...

Mula2 tgk soalan exam cam nak deman ajer rasernya..hwawawa
SENYUM seketika lepas 2~~ SeNYUM XPAYAH KATA APA2~~
                                        Hbis exam...... muka cam tahlah xtau nk kata per..haha
                    



P/s: Still ad 2 paper lagi...harap dapat buat yg terbaik!! Weeeeeee da beli tiket bus dah..yeye tggu masa nk holiday jer sekarang ni..lusa ada satu paper then gap seminggu then holidayy~~ huhu

2 comments: