Nuff

Thursday, April 28, 2011

~hai~

Hai semua~ 

ok, first nk gtau yg esk ari jumaat. Ok semua org tahukan esk jumaat jadi kaum adam haruslah pegi solat jumaat kan. But, bukan nak citer pasal 2 nak tau x besok aku busy sikit nk kemas umh baru.. Ya, aku pindah umh yg lebih dekat sikit ngn bus stop... da x kuasa dah nak bgun awal pgi2 b’jalan kdg2 joging lari dari anjing.. haha  Bukan jauh pun nk pindah, tapi aku kan punyalah banyak barang nk bw pindah.. Maklumlah aku ni jenis yg suka kumpul barang wlpn xberguna pun. Semua barang pun aku bawa even kertas conteng2 dlm kelas siap ada gambar pokok, bunga, n etc aku still simpan ag tau.. Agak2 lau asing2 sampah n brg b’guna mesti sampah lagi banyak kot.. Daripada sem 1 sampailah penghujung sem 4 ni aku mmg xpernah bawa balik barang ke umh pun..Kumpul ajer kat sini senang. Nanti dah abis sem 6 besok2 senang abah aku dtg punggah barang sekaligus biar x membazir ckit. Ini idak, dtg nak ambik setakat 2 , 3 biji beg n kotak x hapus duet minyak. Alang2 da nk ambik kan biar ambil byk2 kan *pendapat akulah.. ^_^*. Ok, setiap sem 1 kotak A4, jadi 4 sem dah 4 kotak, 1 begasi besar, 1 kotak printer, 1 beg kain plastic yg besar gedabak, 1 plastik hitam baldi n kasut2 aku, 1 beg bantal,  beg kain  = 10 barang aku kena angkut~ imagine daripada tingkat tiga nak kena trun tingkat bawah , bawa jln ckit dlm 5 min then lps 2 bawa naik tingkat 1 lak. K Fine, esk lemak aku trun 2 kg kot, pembakaran kalori yg tinggi..haha . Esk pagi berangan nk bangkit awal nak pungguh awl2 pagi xmau kena psn, tapi adakah t’capai sbb kami satu umh mmg habit xder keja kan lps subuh tidor bila mthari dah tegak ats kpla baru bangun...ish2 remaja zmn sekarang kan.. =p

Nak gtau juga wlpn xder org tanya..haha 30 hb ni aku ada 1 paper pagi then mlm  2 aku naik bus nak balik umh~ OK, aku akan holiday selama 4 BULAN yer nanti.. Jadi nak kasi tau awl2, kat umh nantikan aku x blh nk update  selalu *kunon2 ader org yg duk baca en3 aku kan..  haha (perasan x setiap kali aku tulis en3 mesti aku ada mskkan kata  haha,hehe,huhu,)*.  Then kat umh xblh update selalu sbb umh aku xder wireless then aku punya berukband kat umh xpasti idup ke dah mati.. Cycber Cafe plak aku mmg x suka pergi bl x der benda penting nk buat..

SO, dengan ini aku dengan sukacita ingin mengatakan nanti aku balik kg aju akan jrg2 update blog ni means klau k’org duk “JERIT” kat shoutbox aku nanti myb aku xdgr~ KALAU KALIAN DAH FOLLOW AKU THANKZ YER  *_*... NANTI LAU SAPER2 DTG CNI JEMPUTLAH FOLLOW TAPI LAMBATLAH AKU NK BLS BALIK..TAPI JGN RISAU T LAU AKU ONLINE AKU PEGI MELAWAT BALIK KALIAN YER...

P/S: Jgn Rindu2 aku tau~ *_*

pic:inchik google




2 comments:

  1. selamat brcuti laa cik leaya oiii :) huhu

    ReplyDelete
  2. huhu..tq cik bluepurple.. epy holodays 2 :)

    ReplyDelete