Tuesday, April 19, 2011

~hepy2~




Alhamdulillah~ da lepas paper killer aku!! K, yg penting aku da sedar aku ni pandai gak main goreng2 sampai hangus sekali duk merapu jawab exam..yg xbleh blah skli letcure aku datang n siap bg semangat ag tuk kami semua buat btol2.. tapi kan yg  pling hepy cz aku hampir ilang idea bila letcure 2 dtg bc aku punya jwpn n senyum2 ..aku pun senyum gak then bila aku mintak buku soalan lebih dia siap gelak then Fine aku tahu aku byk merapu...haha At Least kan bila aku da habis paper ni aku rasa cam da habis exam doh...huhu Melampaukan!!!

Lupalak, alhamdulillah interview aku jln lancar juga~ sib baiklah xkena soal benda2 yg aku xbc~ huhu

p/s: Alamak esok ada exam ag~ huhu plezzz ar LUVELIA dah2 lah blogging... P STDY CEPAT..
SEM ni kan aku MMG stdy LAST2 MINIT AR... ISH2, xbaik btul ar kan...wwaaaaaaa menyesal x stdy awl2!

2 comments: