Nuff

Tuesday, April 26, 2011

~memori~

Dahulu




Sekarang



A place 2 Remember~ 

 Kadang2 bila sesuatu dah xder dpn mata kita barulah kita tahu menghargai... Kenangan dan memori sesuatu yg amat berharga~ tidak boleh dijual beli ,  ditukar ganti dan sentiasa terpahat dalam hati~~ 

P/s: Tempat aku membesar, bermain,belajar dan tempat aku mula kenal bhwa setiap pertemuan ada perpisahan~ Miss this place so much~

4 comments:

  1. Pejam celik pejam celik banyak dah berubah.
    Saya pun macam tak percaya tengok perubahan sekeliling. Rasa macam sikit je perjalanan baru tempun kat dunia ni :)

    ReplyDelete
  2. yaa stp ptemuan itu pasti ada perpisahan. tapi perpisahan itulah yg mnyakitkan =(

    ReplyDelete
  3. tempt tu tk lama lg ader menara KLPP, ganti KLCC palk...haha...tmpt ngah membangun biasa la tu, kita akan kehilangan byk benda.. =[

    ReplyDelete
  4. rafidah farhana: yer, sekejap ajer semua dah berubah kan..

    Yua: saya benci p'pisahan..huhu

    Alfiean waesi : 2lah, kdg2 p'bangunan tu penting tp adakalanya ,m'buatkan kita kehilangan sesuatu~

    ReplyDelete