Tuesday, April 26, 2011

~~rehat skejp~

Ok,ari ni dah xtau nak bt per, On YOUTUBE jap then tgk citer my favorite yg mmg tiap2 ptg sabtu kul 5 ptg duk dpn TV semata-mata nak tgk citer ni!! Yg xtahan zamn kecil2 dolu kan suker jer duk gaduh2 nak ambik yg kaler mane..Aku nak pink, akak kuning, adik aku hijau, yg sorg ag ambik merah, ada yg nak silver.. huhu nak gelak guling2 s'org2 jer bl ingt balik..haha ~ so, mlm ni tgk POWER RANGER'S jap..huhu

p/s: sebenarnya dari pagi ag aku duk citer POWER RANGER's ni.. smbil2 download citer ni bt balik kat adik aku...haha.

6 comments:

  1. haha..same syieda dulu suke gak cite nieh ^_^

    ReplyDelete
  2. Singgah sini baca pasal Power Rangers. Eh! Ni cito faveret den maso kecik2 ni...hehehehe :)

    ReplyDelete
  3. hahhahahhaa , Aku ske Power Rangers Hijau .. :)

    ReplyDelete
  4. power rangers best!!!suke!!!igt balek zmn mde2 dlu...ok saye dah tua sekarag..hahaha

    ReplyDelete
  5. syieda: best kan citer ni dlu2..hehe
    khai: 2 ar dlu rmai knk2 suka tgk :)
    bhaihaqi cool : sy Pink..haha
    sis nana: xderlah tua sgt..huhu

    ReplyDelete
  6. wahhhhhh guwa minat gilew PR nih..
    lg2 yg pink tuh..

    heeeeee~

    ReplyDelete