Nuff

Wednesday, April 27, 2011

~xder keja~

Tau x setiap kali musim exam bila ada gap kan aku n certain kwn2 aku ni ada satu habit tau x..Bukan stdy baca buku. bukan p melancong, bukan tido sepanjang hari, bukan makan sampai kenyang sampai xleh bangun, bukan melepak di tengah jalan. Habis segalanya bukan agaknya apa yang habit 2???m  Sebenarnnya habit yg aku sebutkan ni aialah MARATHON MOVIE~ uish klau marathon lari2 blhlah jugak kuruskan badan kan~ Time exam ni lah rasanya penyebab utama kenaikan berat badan aku  ni rasanya.. serius  duk diam sajer dlm bilik sambil makan jajan n tgk movie..

 Lucky aku ada beberapa org kawan yang sangatlah rajin mendownload citer2 korea, Taiwan, inggeris n sebut jer movie @ citer apa semua ada..huhu siap kumpul  bt stok nak bawa balik umh lagi  sementara nak habiskan masa utk bercuti selam 4 BULAN yer bukan 4 MINGGu..*pada mereka yg dah bekerja sila jgn jelezz yer sbb saya cuti lama bangat..haha * aku ni pun dah pening duk pkir, nk buat apa 4 bulan ni, mlslah plak nk duk umh hbiskan beras kan nanti balik belajar semula badan aku naik cam belon .,.huhu xpalah nanti yg tu aku pkir lain kali~ 

hum, best tau duk dlm blik, tutup lampu n tonton citer rmai2 smbil makanan penun dhadapan..Lps2 blh tgklah saper yg duk gelak t’bahak-bahak sampai tercekik keropok, yang nangis sampai xcukup tisu, yg duk tido smbil2 tgk citer, yg mula selamber ajer cam xder perasaan *akulah yg selalu tgk citer cam xder peraasaan. Orang lain gelak, menangis, boring aku cool ajer...haha* Marathon movie means dlm sehari kami akan cuba tuk menghabiskan beberapa movie..Owh jgn risau, xmeletop ag setakat ni laptop cz kami gilir2 guna laptop.. Mati ar silap2 ari bulan terbakar motherboard n hardisk rosak terus 24 jam duk tgk citer..agak2 ar kan..huhu So, suka tgk cerita korea sbb kan Hero dia hansome, view yg cantik nice place , heroin yg chanteq, jalan cerita menarik n paling penting bila tgk citer 2 bila dia sedih kita turut sedih juga, bila dia gelak kita gelak juga!! *pndpt kwn aku knpa dia suka tgk criter Korea yer* tgk byk2 movie pun dpt buka pandangan kita sama cam jauh perjalanan luas  pengetahuan n banyak tengok movie banyak kenal tempat orang kan..haha.. Kata akak aku masa belajar ni lah blh duk merathon movie n enjoy puas2 ngn kwn2..besok dah keja xder masa dah semua ni....











p/s: en3 ni byk gambar.. haha CONTOH pelakon korea yg kwn aku ckp hensem n lawa..Tapi mmg Hensem pon kan.. haha *dushh* sekali akak aku tampar sbb nmpak cam *gatai* sgt.. *_*

11 comments:

  1. saya gila korea jugak..
    hehe.. sanggup tak tdo malam nak tgk cter korea.. lalala~~ <3 kim bum so mucchhxx...

    anyway.. tq for being my follower.. i will folloe u back.. :) kamsamida..

    ReplyDelete
  2. hannazaki: tq~ 2 ar mmg sggup b'jaga x tidur mlm kan.. yer hero dia mmg hensem sgt2 kan..haha

    ReplyDelete
  3. saya baru mula tgk korea after zaman asasi. setakat ni baru habis BOF dgn you're beautiful.skang otw habiskan playfull kiss.
    adeh, bila dah start suka, jadi macam orang angau.hahaha :P

    ReplyDelete
  4. salam kenal,
    jln2 cni n bace entri..

    jom melawat N.Zealand n melihat sendri ladang epaL disana=)
    http://kisahkami83.blogspot.com

    **btw i folo u too..

    ReplyDelete
  5. saya minat juga download citer ni, tapi tak tau nak download citer apa..huhuhu

    ReplyDelete
  6. wen pon suka tengok mubie marathon hahahhahahahahhaha tapi setakat ni wen sorang je dalam bilik yg tengok mubie gila2 samapi pening pon sorang2 hehehe

    ReplyDelete
  7. haha sme lah cume aisyah x dew lah dgn kwn sensorang je..tgok on9 ctew korea smpai pkol 4 5 pg haha :))

    ReplyDelete
  8. sume pelakon korea ensem2 and lawa2... ^_^

    plakon malaysia pun same ^_^

    ReplyDelete
  9. rafidah: best gler cerita playfull kiss n boys before flower.. tgk smpai berulang kali saya.. :)


    lun@_aidi: tq. t sy pg melawat yer.. :D

    arpiiiz : sy suka pg tgk dekat Mysoju lau nk down load citer korea :)

    wen: :) xpa yg penting kita enjoy kan

    nur aisyah musa:

    ReplyDelete
  10. hikhik , sory menyibuk , maw tnye minat keun suk tak ? or honggi ker ? yong hwa? hehe~

    ReplyDelete