Nuff

Sunday, May 1, 2011

~^_^~

Ollaaaaaaaaaaaaa~
Selamat pagi n selamat hari minggu~ Alhamdulillah telah selamat sampai di rumah ~home sweet home~ ^_^.. Ni nk online laju2 taip seberapa pantas sbb line xberapa nk ada n pinjam berukband akak smbil berebut ngn adik2 utk online.. Hum, klau kat umh lama guna wireless best gler hidup.. s’org satu online guna laptop msg2 n xder nk berebut-rebut.. Now,pindah balik kg yg mana dengan sedihnya nk gtau yg kat cni xder wireless.. line pun slow gler ar gak wlpn duk d pinggir Bandar,,,
Hum.. sbnrnya semalam x sempat nk Online sbb sob3 , line internet umh sewa aku meragam.. dari pagi smpai mlm xder line~ uish nasib baik semalam aku nk naik bus lau x .. aku duk diam2 sajerlah.. haha
MAAF X SEMPAT NAK BLOGWALKING N FOLLOW BALIK KALIAN~ SEGALA KESULITAN AMATLAH DIKESALI.. Maybe lps 4 bln kot baru aku leh pg balik follow kalian n p jln2 (mak oiiiiii lama gler kan..haha).. xlah lau ad free aku p lah, lau x mmg 4 bln ag lah nanti kita bersua yer... *_*
TQ pada yg sudi baca blog aku ni, komen yg jerit2 kat shoutbox. xkesahlah lau xbaca ke, just dtg follow ke, just t’tekan blog aku ker..terima kasih yer...(cam pelik ajer ayat aku ni kan??)

p/s: Alhamdulillah telah berakhir sem 4 ni.. Next sem dah sem 5 n tinggal 2 tahun lagi utk aku menghabiskan pengajian aku ini... Segala pahit manis yg dilalui sepanjang sem ini dijadikan satu kenangan dalam hidup aku ini~ sesungguhnya, pengalaman itu satu pembelajaran dalam hidup~ Semoga Sem dpn akan lbh baik dari sem2 ini dan seterusnya.. Amin

2 comments: