Monday, May 30, 2011

~i'm back~

hai semua :
Terasa amat rindu untuk mencoretkan sesuatu di dalam blog aku ini~ so far hari ni dah sebulan  aku menanam anggur di rumah sempena cuti sem ini..nak kata best duk umh xder sgt.. x best pun xderlah..Bosan mmg ar, tp still enjoy ar juga..myb dah biasa duk stdy n menghadap buku 2 psllah bl duk umh rimas xtau nk buat pe..kunun2 ar...
Well, sepanjang 17 hari di rumah banyak cerita n ragam aku jumpa..xkiralah dari family atau ngn sibling n masyarakat sekitar aku..ada yg kelakar, ada yg sedih, ada yg hepy n ada yg teruk..
Hidup ni mmg susah kan kita nak ramal.. hari ni kita jumpa orang ni sihat sentiasa n tup2, keesokkannya dah meninggal~al-fatihah~... Mmg susah nk ramal kan perjalanan hidup seseorang ini kan.Yup, anyway, EPY HOLIDAY semua....

p/s: Ingatlah org yg t’sayang *_*

2 comments: