Nuff

Wednesday, June 29, 2011

~...~

hari ni online sekejap!! sekejap ajer...huhu rupa2nya skrg ni da bln 6 nak msk bln 7..that means my birthday is just around the corner..tapi bukan nak citer psl 2..sbnarnya nk ckp yg dah 2 bln sy habiskan masa tanam anggur kat umh...eh2 silap tanam jagung.T lau ad ms sy show pic jagung hasil tanaman saya n adik..haha
Xlama lagi rupanya dah nak masuk bln ramadhan..*cepat2 tulis list nak mkn apa tkut xingat..K fine, agak melampau sedikit di citu yer. :( *   Ramadhan kali ni x meriah sgt sbb my sibling x balik jadi xlengkaplah..
Ok nanti 2lis en3 psl ramadhan lain kali lak. back pada asal..
nak citer yg sebenarnya kwn sy sekelas ms zmn sek ngn saya rupanya da selamat melahirkan baby..Sgt2 cute n comel baby dia..CONGRATE~
Then rupanya cuti sem ni ramai kwn2 sy yg bertunang dan berkahwin!! TahNIAH semua!!! mlh sedara mara iaitu sepupu saya juga ada yang bakal melangkah nanti selepas raya ni..So, dgr citer nk buat rewang x nak catering..Jadi, kena turun padanglah,Tolong tengok2 ajerlah..hahaha saya kan xpandai masak!! huhu

Insyaallah nanti sebelum raya ni juga akak ipar saya nak bersalin, so yeye yipiiiiiii saya dah anak sedara..hohoho..First time mak n ayh  saya beraya ngn cucu, syn siblings  ngah anak sedara n abang ngn anakl Nanti adalah org nk panggil saya "CIK LEAYA" huhu.. family sy suruh panggil "Cik teh" tapi xMAU..huhu

No comments:

Post a Comment