Nuff

Wednesday, July 20, 2011

~tah pe2~

Mata xterasa mengantuk.. teringat pada something yang dah lama aku xingt~ selongkar barang2 lama. Entah apa yang aku cari.. terjumpa dvd lama, kesah aku dan mereka.. On laptop then mainkan dvd 2.. Bila tgk balik baru perasan rupanya dlu, kini aku berbeza. patutlah ada kawan lama aku pernah kata aku dah berubah. Ke mana hilangnya seri wajah, gelak ketawa. patutlah semua orang ckp aku dah jadi pendiam. cam ader emas ajer dlm mulut..huhu lau ada betul xpe ar blh jual kan.. *_*.
Bila tgk balik video 2 mmg nampak sgt beza aku dlu. selalu aku ckp ms fm5 adalah saat paling aku hepy, gembira ngn semua org. but totally wrong cz sbnarnya baru aku perasan yang fm6 adalah masa paling2 aku hepy n enjoy with all my friend... ms fm6 aku petah bercakap, selalu senyum, suka bergurau, mengusik kwn2, langgar peraturan sek, main rempit2 sampai eksiden.. Kenangan yg sgt2 indah.. Arghhhhhhh klaulah masa boleh berulang kembali.... masa mmg mematangkan kita. semua org akan berubah seatu hari nanti. At least jumpa video 2 balik skurang2nya bantu aku melepaskan rindu pada masa lalu.

p/s: tq pada yg sudi bc en3 aku yg tah aper2 ni yer!!!

Friday, July 1, 2011

~besday~

HEPY BIRTHDAY 2 U...
HEPY BIRTHDAY 2 U ....
HEPY BIRTHDAY  2 LEAYA...

Alhamdulillah hari ni 1 JULAI 2011 genaplah 22 tahun aku bernafas di atas dunia ini.  Alamak!! Dan 22tahun  dah sekarang...baru je rasa cam 15 thun..huhu.  Sedar x sedar rupanya masa dah berlalu begitu pantas. Rasanya baru semalam aje meninggalkan alam sekolah, masuk ke university . Rupanya, rupanya hujung  tahun depan (2012) aku da tamat belajar. Waaaaaaa xlama lagi nmpknya aku akan melangkah ke alam pekerjaan  pula..Sob3.. sedihnya.. Rupanya aku da dewasa..dah blh dftar mengundi dah pun..huhu..
So far 4 birthday gurl ni xderlah celebrate besar-besaran@ having party. Just biasa2 ajer.... Sebenarnya, bila makin dewasa ni dah semaking mature ar kununnya  xsuka birthday party@ celebrate sbb rasa umur cam dah makin lama makin bertambah. Cukuplah sahaja majlis kenduri doa selamat. :-  ^_^
Hadiah paling berharga bg  saya ialah ucapan dan doa dari my family, friend  n kalian semua. Bagi saya xperlu hadiah yg mahal cukuplah sekadar ucapan tanda mengingati tarikh istimewa ini.
Sesungguhnya dalam perjalanan kehidupan saya sehingga berusia   22 tahun ini telah banyak saya belajar. LIFE IS NOT EASY..JUST GET USED IT!!!


p/s: HEPY BIRTHDAY BUAT SEMUA YANG DILAHIRKAN PADA 1 JULAI... TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG TELAH WISH MY BIRTHDAY MELALUI HP,FB, E-MAIL n CARD UCAPAN ONLINE. I LUV u Guys~