Nuff

Thursday, September 29, 2011

~lalala~

Alahaiiiiii~ lajunya line internet kat umh aku ni~ Asyik loading ajer..dah berjam-jam still loading lagi. Wahai jiran2 ku sekalian silalah berhenti duk mendownload movie2 korea n duk tgk TV online..Plezz tlglah offkan laptop anda sekalian pegilah stdy~ Kasihanilah aku yang nak guna internet dari tengah hari tadi sampai sekarang asyik loading..loading..loading.Kemudian dpt online jap terus rasa cam nak  lompat bintang ajer. sekejap lps2 terus line busy..Aiyookkk sakit hati, sakit kepala, sakit mata sbb xdpt nak cari mklumat nk buat asgmnt ni!!
Dahlah mlm ni nak siapkan juga keja ni..esk nak bentang!! Uish, tapi rilex ajer wlpn satu hapa benda xbt sbb line laju sgt2 smpai xdpt buka..nak download Pic pun xlps..huhu

p/s:  Rasa nak campak ajer laptop ni sbb geram xboleh bt keja...huhu

No comments:

Post a Comment