Nuff

Wednesday, September 21, 2011

~mengeluh lagi~

Hum..hum..hum...(mengeluh)
Nak tau x sem ni kan ..saya..saya takut sangat2..serius, rasa cam nak ajer duk umh goyang2 kaki, makan tido ajer.. Rasa cam nak duduk umh xnak belajar ag~ uish, lau dgr mak aku mahu kena lempang sebijik dua ni.. Sem ni saya dah masuk tahun 3 semester 5~ cam menakutkan dah bila dah dewasa ni..
Arghhhhhhhhhhhh stress gler wlpn baru minggu first kuliah. Sob..sob..sob.Sedih, sebab sem ni berat sangat. Subjek yg diambil susah, kerja banyak n yg paling penting lecture semua straight n garang.Paling suka sekali semua suka bertanya n yang paling kerap kena tanya akulah..huhuh
Fine~ majoriti kelas aku lecture paling suka soal aku..Selamba jer kwn aku kt cz lecture nak naikkan confident level aku!! Masalah bila kena soal, terus down sbb otak aku ni dah lama berkarat..huhu

p/s: Wish me best of luck~~

3 comments:

  1. chaiyok2....kuatkan semangat..insyaallh akak percaya kamu boleh hadapi sem ni dgn jayanya...

    wish u all da best..:)

    ReplyDelete
  2. takpe2..belajar mmg susah.takde yg senang.kita just usaha je

    ReplyDelete
  3. cik aisha: Thanks akak.. Insyaallah, sy blh laluinyakan..Amin

    sugar2 kapas strawberry: yup..usaha tangga kejayaan~ tq :)

    ReplyDelete