Nuff

Thursday, September 22, 2011

~online~

HOREeeeeeY……dah  dpt wireless~ Means dah boleh online 24 jam tanpa henti!! Yalah, bayar RM60 tuk satu sem , rugi lau xguna 24 jam kan..huhu  Firstly, yang paling penting nak Blogwalking n melawat kawan2 yang ada di alam maya ini~ Chewah,perasan s’org2 lak kunun2 ramai kawan..haha
So,wlpun line cam siput duk berjalan tapi ttp nak juga p BW..huhu

p/s: Abaikan asgmnt yang sedang beratur panjang di belakang.. 

      : Benciii ngn Fb baru yang makin advance~ waaa fb lama lagi best ar..Camna nk tukar p fb lama??dah change yg setting dia punya ke English UK, but still fb jns baru gak..sob3 :(

3 comments:

  1. fb baru semak kan?huhuhu

    tp kn dear if u tukar fb lama pon still sama jugak.org still view guna settings baru so macam useless je

    ReplyDelete
  2. yang paling best fb terbaru ni die punyer pic getting bigger..hahah~~!

    ReplyDelete
  3. sugar2 kapas: sgt2 semak...haha hum,betoi tu..but xbest huhu...

    Sis Nana: haha..mmg besar tapi yang laen xbest.. :(

    ReplyDelete