Wednesday, October 5, 2011

~The Bad Day~~

ini bukan kesah lagu the bad day tp citer ttg WEDNESDAY (5/10/11).. First Time cam rasa DOWN gler kot masa PRESENT tadi..~ (bajet aku ni pro ar present..haha)  haha, xlah bukan sbb aku pro lah..aku sem 5 present pun cam sem 1 ajer..tergagap-gagap, confidence?? lansung xder kot!! Tapi sepanjang 5 sem present ni kot first time rasa cam down gler.. Tahlah, salah aku kot sbb kawan aku dah bt yg terbaik aku jer yg teruk kan..kan...
Terasa hati ngn member segroup sebenarnya... aty aku ni kecil agaknya sebb tu selalu terasa.. D'org antar slide tgh2 mlm suh aku gabung..fine, aku gabung..bila aku tanya semua slide nak bt camna, diorg kata buat simple..fine, aku bt simple.. Bila mtk e-mail nk tunjuk pe aku bt, eh2 kau bw laptop p kls lah esk..Fine, aku bw laptop..Uishhhhhh X lah aku kls dari pg ag xkan nak bw laptop aku yg manja2, tergedik2 tu..pantang lasak ckit mulalah nak menggatal hard disk tu..Mula bt perangai jem n duk main restart ajer laptop aku nih...
so, bila kena tegur ms present aku juga yg salah eik....fine anggap semua slh aku kan...
KESIMPULANNYA: HARI INI THE BAD DAY 4 AKU~

p/s: Otak aku kebelakangan ni serabut gler sgt2..masalah peribadi, masalah pelajaran, masalah kwn2, arghhhhhh byk masalah sgt2..

3 comments:

  1. biasalah tu dik semua ni pengalaman masa belajar. sekurang-kurangnya adik dpt belajar sesuatu hari ni kan. jadi sentiasa usaha.

    ReplyDelete
  2. Alahai kecian dia.Lain kali jgn grouping ngn diaorg lagi. Jgn salahkan diri..Chill Dear.

    ReplyDelete
  3. Anon: Yer, pengalam yg sukar dicari ganti kan..

    Ila: 2lah, sem depan cam perit sikit ar nak satu group ngn d'org..haha but try xnak da group ngn d'org..

    ReplyDelete