Nuff

Wednesday, October 5, 2011

~Belajar BM~

Tetiba ajer rasa nak cari cikgu BM bt couple... haha (serius ni xlawak k)..
SEM ni belajar subjek asgmnt alah tiktik ooooooooooooooo(perlu ka ltk byk2 ooooooooo??? Perlulah utk menggambarkan keterujaan aku nak bercerita sal benda ni.. ngeh3)



Ok, fine tadi dah jadi wordless wednesday kan.. ari ni rasa cam nak menaip byk citer kot... nak hilangkan perasaan stress aku ni.


Aku satu umh ambik subjek ni tapi kan cam xpahamlah..Nak  suh d'org ajar d'org xtau..nak suh aku ajar KO lah jwbnya nanti...  Plan nak tnya kwn2 yg tau tapi kang nanti susahkan d'org lak..masing-masing kan busy siapkan kerja... Aku ni kan nanti xpsl2 menyusahkan orang..So, BETTER bt SENDIRI K!!
So, belajarlah aku ni s'owg-s'owg..Yg kelakarnyakan ia  mcm ada jenis ejaan sistem tulisan f'nnemik ngn tiktik .. D'sbbkan ngn rasa confident aku berguru ngn pelbagai jenis buku hingga *taadaaa* hasilnya tunjuk kat kwn aku n terus dia terpegun kut tgk apa aku buat...(kelip2 mata, pusing buku aku ke kiri ke kanan ke atas letak balik atas meja kemudian pandang aku..) then jerit kuat... Pe ke benda kau buat ni?? duk bljr tulisan histogram ker?? aku *wink3*.. ish bkn buat camtu eik?? Fine!! mmg xpandai semua cam tah pe2 kan..


~Ada tak saper2 YANG pandai blh ajarkan sy ttg asgmnt alah tiktik ni?? TAK FAHAM!!!!~

Rasa cam nk GIVE UP jer bila belajar sesuatu yang aku tak faham~ SERIUS!

p/s: Yer kena berdikari xblh nak harapkan orang akan ajar aku..perlu mentelah lebih byk buku lagi...atau just tutup buku n terus pejamkan mata ..zzzzzzzzzzzz belajar dlm mimpi.. haha

No comments:

Post a Comment