Thursday, October 6, 2011

~Buzy~

Baru perasan yg minggu dpn dah minggu 5...Byk asgmnt kena SubMit~~
Harus rasa beribu-ribu lemon KERISAUAN+ StreSS+ TiRED+ LAzy= Satu asgmnt pun Xbt Lagi....

Fine!!!!!!!!!! Knpa blh lupa dateline nak SUBMIT..Sepanjang 4 minggu bersuka ria mengukur jln2 di KL bermain2 dan berehat dgn cukup...Rupa2nya i'm just Waste MY TIME.... Sesal dahulu pendapatan sesal kemudian tiada gunanya... Klaulah aku insaf awal bt keja cpt2... OK, DAh menyesal pun xguna jugak yer.

Tapi kan still Ada PROBLEM sbnarnya.. asgmnt alah tiktik ada kerja individu~ But, satu hape pun XSENTUH..Mencikkk XFAHAM WALAUPUN Baca BYK buku..Makin pening adalah...
somebody Help me~~  Plezzz mengharapkan akan ada Org Voluntearrr tuk mengajar aku n bantu aku menyiapkan tugasan.. huhu (but in the dream jelah... *_*)

P.s: Chayoook2 Leaya...U can DO IT~ Lau selama 4 SEM kau blh harungi segala-galanya KESEORANGAN kenapa kali ni Xblh?? No More NGader-ngader n harapkan org K... Usaha SENDIRI!!!
No more ASKING people 2 HELP U.. ~ JUST DO IT BY URSELF.. 
NAK JADI LEAYA yang mcm sem2 lps..yg suka lepak library tiap ary minggu (bajet budak nerd kan)yg pendiam, xmesra alam, buat semua sendiri, jatuh dan bangun dengan sendiri, yang hati batu, yang kuat dan xmudah lemah, yg suka berusaha, yang xharapkan org lain, yg  Cool wlpn kwn segroup xbuat keja, nak jadi org yg selalu disalahkan bila apa yg dibuat xjadi, nak menangis call mak hari2 duk citer prob, nak jadi seorang yg hati sedingin ais yg xnak ada perasaan belas kasihan..NAK JADI KEJAM, 2 yg penting,...just kidding. Just nak BE ALONE n BERDIKARI SAHAJA..

Suka dgr org panggil  aku "DEAR"... Bukan rusa k...  Rasa cam SWEET ajer..haha

3 comments:

  1. Kalau nak beljr mathe bleh nak ajar..hakhak
    tapi, usaha tangga kejayaan rite.

    ReplyDelete
  2. dear... xmau jadi kejam yer. Biarlah apa orang bt bersabarlah tapi jgn sampai pijak kepala kita.
    cari pakwe lah senang cita.. he9

    ReplyDelete
  3. hamba Allah: I hate mathe ..hehe..Tq, at least ad niat nak tlg ajarkan..

    ReplyDelete