Nuff

Tuesday, October 11, 2011

~insaf~

Stress sudah~~ xtau nak buat mane satu...~~~~~~~
yg xboleh blah, makin stress makin kuat update...SENGAL!!

Cuba buat perlahan-lahan..COOL LEAYA..U CAN DO IT..Nak berhenti mengeluh da pasal benda alah ni. Thnkz bt housemates sy yg berjaya menenangkan otak sy yg berserabut ni... haha luv u guys~

Fine, nak buat asgmnt lain dlu , lps2 bt asgmnt alah ni tiktik, lps2 sej,lps2 holiday~~*wink3*

First step: p msj tnya kwn2 yg ambik subjek ni n tnya..Kot2 ada saper2 yg hatynya baik nak tlg..lau nak tlg bg jawapan sekali pun sgt2 dialu-alukan.. haha

second: lau xder nak bantu, search  sendiri. belek2 buku, fikir, tenung lps 2 buat sendiri..bincang ngn housemate yg ambik economy..Owh sgtlah bijak kot idea ni kan.. ~cam nak tampar ajer kan~

third: lau xblh juga pakcik google kan ada..p tnya p.cik google dlu

fourth: lau p.cik google xdpt juga p cari budak2 major

Then: x berkesan juga..FINE, hantar Soalan asgmnt ajer..JAWAPAN??? Xdeer lah jwbnya..haha
Berani ke aku nk send asgmnt yg xSIAP?? TENTULAH AKU PENAKUT Lor~~


Xper..yang penting bak kata MAK aku "Leaya mesti boleh..Buatlah ckit2 lama2 nanti siaplah..Ingat x sem2 lps duk ngadu hari2 gak tp siap juga kan...jadi kenapa ni xblh..Kalau org lain boleh buat leaya pun boleh.Tanyalah kwn2 yg dah buat....So sweet kan mak saya".
Sangat3 tenang lps call mak..huhu

p/s: Tekad nak siapkan benda alah ni n nak pastikan jumaat ni submit yg da SIAP..XMAU mengeluh, membebel ag..nak buat asgmnt da..

ADIOS~~~~

3 comments:

  1. insaf sekjap..lps tu buat lagi kan Miss Leaya..he9

    ReplyDelete
  2. usaha tanggak kejayaan. g buat keja nuh.cepat buat cepat abis =D

    ReplyDelete
  3. sara: Eh, cam tau2 jerlah..haha

    Amad: USAHA TANGGA KEJAYAAN..yes..Let go beb!! hehe

    ReplyDelete