Nuff

Wednesday, October 12, 2011

~lala~

Alhamdulillah...first time kot rasa cam best giler kelas ari ni..huhu Sbb aku eik agk2 aku hepy???
Betullah setiap yg berlaku ada hikmahnya kan.. Believe n pray 4 a better life..  Walaupun aku present cakap laju2 mcm kereta ngah race, mcm lrt yang pantas bergerak..eh, yeke..huhu  tapi bila letcure PUJI aku present GOOD, bagus, confident, pandai hurai, n etc terus rasa semangat nak bentang lagi boleh x prof?? ngeh2 ngader-ngader plak.~ Sekurang-kurangnya rasa aku xteruk sgt kan..USAHA TANGGA KEJAYAAN~ *_*

p/s: disbbkan teruja duk present aku duk main soal-soal kwn laen. Fine, minggu dpn redha ajer kot2 ada yg nak m'bls ngn soal aku balik..hwawawa


SESUNGGUHNYA SETIAP YANG BERLAKU PASTI ADA HIKMAHNYA~

2 comments: