Monday, October 3, 2011

~ntah pe2~

haha..terasa nak gelak berguling-guling sebenarnya ari ni.. So far disebabkan aku ni still single mingger ag, maka ramailah yang terasa ingin menjadi telangkai.. jadi, masing2 cuba mempromote calon mereka untuk diperkenalkan kpd aku. Rasanya aku xterdesak ag kot nak kawin buat masa sekarang...
tapi, thanks sbb berusaha utk pelkenalkan aku ng kwn2 k'org..t'utama mt housemates yang mmg sporting habis k'org berempat... Yg kelakarnya sebenarnya dlm umh kami ni antar berlima 2 orang dah ada pasangan jadi kami bertiga still solo..tapi yg xsyoknya semua cam beria-ia suh aku cr psgn sbb d'org ckp blh teman aku yg penakut..sob3..Cis, ni mesti kes xnak bg aku menumpang blik ni bila romate aku xder..  

p/s;Agak2 ada x org nak kat aku...wei saper  nak ngorat aku ngaku cepat..kan aku kawin org lain susah awak nanti..Hahaha  ok ayat yg agk melampau sbb aku tgh tension bt kerja ni sebenarnya..~jgn ambil hati~
lau aku kawin mesti WAJIB datang majlis aku ni  4 org housemates aku ni..  *_*
diorg ni mmg the best friends aku kat universiti ni.. d'org mmg teman ketawa aku, teman menangis n nanti aku bt en3 psl d'org.. hehe

~UPDATE GUNA PHONE AJER SBB WIRELESS DAH 4 HARI XDPT~sO sAD...

2 comments:

  1. mereka care pasal awk kot.tu yg sibuk carikn jodoh tu..ehee

    ReplyDelete
  2. Cik sugar2 kapas strawberry; 2lah..mereka care psal saya kot..huhu

    ReplyDelete