Saturday, October 15, 2011

~saya budak rajin~

tajuk yg blh membuat org JELEZZZ..hehehe

Now online di LIBRARY TBL(Kat mana TBL ni??? carilah sendiri..haha lau xjumpa xpa..)

Bangun seawal pagi..kemas bilik, dobi pakaian buatkan sarapan(Fine, sgt sweet rupanya bila buat milo kosong yang sgt pekat tanpa gula ditambah hidangan biskut jagung yang sangat rangup...Sedappp). Lps2 kemas2 buku n mskkan laptop dlm beg..Ready to go library...*Okei ni bukan en3 karangan tentang My library.*

Cuma nak gtau kenapa rerajin sesangat nak dtg library di hari sabtu yang indah ini..hari sabtu hari yang patut holiday, berguling-guling di atas kati, selepas subuh terus tido sepenuh hati sampai matahari nak terbenam.Ish melampau lak smapai mthari terbenam. cukup sekadar terpacak atas kepala sudah... tapi saya telah merajinkan diri utk dtg ke  LIBRARY..*Bukan merajinkan dirilah..mmg sabtu ahad lau free saya mmg dtg ke library sebenarnya..*

Sbbnya, kan ari sabtu hari tuk holiday..jadi saya xnak duk umh sajer2 sbb nanti akan membuat asgmnt saya berlambak-lambak tertunda.
Klau duk umah, saya akan tido sampai tgh hari, bangkit dari tido, online puas2...lps2 marathon movie..sembang ngn housemate, gelak kuat2, .K satu kerja pun saya xkan buat..

Penyelesaiannya, saya akan buat kerja di LIBRARy sbb xder org kacau..Buat kerja pun jauh dari org2 sbb xnak nanti asyik duk perhatikan org sahaja.. huhu

Fine..nak sambung keja dah..

Adiossssssssssss

p/s: Nak lepak sampai ptg..huhu

2 comments:

  1. rajinnya miss leaya ni. ni buat keja ke update blog..hakhak

    ReplyDelete
  2. laila: hehe 2 in 1... sambil menyelam minum air..

    ReplyDelete