Nuff

Monday, October 17, 2011

~SIFAR~

K’org…sob3… SedIH, Stress, Down, nangis aje spnjg mlm  ni… hukhuk
Asgmnt foneeetik n fooonologi sy xjadi antar ari jumaat lps..Kena antar rabu ni….hukhuk *lap-lap air mata jap*…
Saya dah siapkan lebih kurang 22 pages..soalan yg last sekali xbuat agi..waaaaaa Tapi dpt buku dari kawan terus nak buat..lps2 mskkan pendrive tiba2 tgk folder asgmnt alah tiktik saya 0 bytes..Mengapa??? Check rupanya cooorups…I’m makes a mistakes sebenarnya..Sy save dlm PenDRIVE ..Lupa nak save dlm LAPToP~ Check-check mmg xder… Mcm mana ni..Esk sy sehari suntuk nak keluar ada kerja lwtn sambil bljr…mlm baru smpai umh .Rabu kelas full…lps2 nak anta ag tgh ary tu…Sob..sob…
Saya kena bermula dari SIFAR..terpaksa cari balik semua dlm buku2..terpaksa kerahkan otak utk berfikir…Still Cam STRESS bila folder tu XDER..klau sedikit xkesah, ni saya dah hampir siap..1 soalan ajer..22 pages…saya ambik masa berminggu-minggu utk buat semua ni..Mampu ke dlm masa sehari saya bt keja yg berminggu-minggu???? Pasti asgmnt ni xsebaik yg first saya buat dahulu…
Takut xsempat siapkan…ada buku yg saya da pulangkan!! Takut~~ Stress sgt2 ni.. Mcm mana blh lupa nak save kat laptop??

*menulis en3 ni dengan air mata mengalir laju cam air paip*
p/s: Berenti menaip jap utk tulis en3 ni.. Down sgt2…

2 comments:

  1. Sabar. semua tu dugaan. Usaha tangga kejayaan, insyaallah awak boleh buat

    ReplyDelete
  2. Anon: Alhamdulillah syukur dah dpt siapkan tapi xsama mcm yg asal..huhu

    ReplyDelete