Nuff

Thursday, November 24, 2011

~luv this~

~Saya mula jatuh cinta dengan Ping Pong dan debat~  ^_^\

Excited setiap mingu hari isnin petang dan selasa pagi!!
Xsanggup nak ponteng sbb kelas nilah yg buat saya  boleh gelak sesuka hati, boleh release tension, blh bt xtvt n xperlu menghadap buku...
At least sekurang kurangnya dalam sem ni ada juga yg buat saya HepY.... =D

Ping-pong mula2 msk kelab ni just nak having fun..Xnak msk kelas sukan lain sbb yg lain kena lari2..haha yg ni guna tangan ajer..

Yg kelakar, sym mg xder bakat pun main ping-pong..Main ping-pong tapi pkul bola cam main badminton.. KAWAN MESTI bengang bila main n partner ngn sy sbb saya asik pukul bola terlalu jauh n kuat..Sampai kerja diorg asyik kutip bola ajer..~lalala~

tapi sekarang dah pandai sedikit n ada kemajuan...

Debat pula sbb xperlu nak buat asgmnt panjang lebar  nak submit..masuk  kelas cari bhn2 then bahaskan..guna air liur perlu menaip xsgmt berpuluh-puluh helai...hehehe

First time b'debat tergagap-gagap..tapi xrasa segan malah bersemangat bila tgk kwn2 dpt buat..try improve myself now dah rasa lebih confident.. (wink3)

My lecture Debat offer msuk b’tanding piala..Aku???  Terus rasa nak pitam...Confirm Xmau sbb aku Cuma sajer2 lah..

 P/s:   Cam sem ni baru nmpak aku punya ability@ kebolehan.. *Smile*
     Setelah SEM 5... 5 sem di university br sibuk nk aktifkan ngn koku..ish..ish...


3 comments:

  1. debat dan pidato..itu minat sy zaman sekolah dulu.hehhe

    ReplyDelete
  2. kata nak diet.kena aktiflah berlari cik leaya yer.

    *fara

    ReplyDelete
  3. Sugar2 kapas strawberry: hehe yeke..best kan dua benda tu..lau ada peluang nak cuba lagi.. :)

    Anon: hehe laen kalilah.. :)

    ReplyDelete