Tuesday, November 22, 2011

~sajer~

Semua orang ada persepsi masing-masing n terserah kepada mereka utk menilai sendiri...
Aku hanya jadi diri sendiri...
Lau org ckp aku ni baik orangnya, maka baiklah aku ni..
Lau org ckp aku ni jahat orangnya, maka jahatlah dia ni.. =D
Lau orang cakap aku cantik/Comel/Pandai/Bergaya , Maka tanpa ragu2 lagi terus nak LEMPANG sbb itu semua pembohongan Okey!!!

Aku ni SIMPLE sahaja.. Easy Come n Easy Go tetiba jer sbb ngah dgr lagu ni.. ^_^
Aku suka buat hal SENDIRI SAHAJA. Tak suka nak mengambil tahu hal/kesah orang yang Xder kena mengena ngan diri aku..So, aku juga mengharapkan org xkan rajin jaga tepi kain aku juga.. =P

If ada yg Tersuka@ Tersayang kat aku hak INDIVIDu...Yang pasti aku suka X kat “mereka” hak Aku.. =P Soal Hati& perasaan sukar dijangka~
Cukup simple prinsip aku..If aku ada someone, As long aku suka “dia”, try my best tuk tak susahkan dia Dan if antara kami  X sesuai, so i will let him go.. (eh2 kenapa tetiba terkeluar soal hati?? ) opssssssssss.....

Hidup ni cuba jangan menyusahkan orang orang lau xnak disusahkan.. blh pakai ke prinsip ni??Lau Sekali orang buat baik ngn aku 10 kali aku baik ngan d’org..Lau sekali d’org buat jahat ngn aku maka bukan 10 kali aku akan balas tapi berkali-kali..haha(gelak jahat)

Kadang2 aku ni jenis ikut mood..Bangun pagi dengan ceria maka sepanjang hari akan berada dalam mood baik..If bangun dengan mood yang teruk, lps tu terus jadi the bad day’s..
Pic:Mr.Google

Sebenarnya SUSAH nak faham aku ni sbb kdg2 aku pun Xpaham ngn diri sendiri..Semalam   aku boleh bergelak ketawa n bergumbira ngn misalnya Mr/miss.A,Esoknya, aku boleh bt  cam biasa2 jer kdg2 seolah2 Xkenal, Xtegur n anggap xpernah ckp ngn dia  pula... pelikkan..???

P/s: Baru selesai bls komen n p Blogwalking + follow sekali serta menjenguk blog kwn2... huhu
Klau aku sy X Terfollow bgtau yer.. ^_^

3 comments:

  1. xdala susah pun nak kenal diri miss leaya.
    same goes wif me. lau bgkit pg ngn moody terus spnjg hari jd bad day.
    Suka part yg miss leaya nk lempangg..kahkah
    miss leaya suka bc blog u. sy xda blog tp suka baca blog orang.
    kep it up.

    ReplyDelete
  2. hanya kita yang kenal diri kita. peduli orang kata yang penting kita bahagia.

    ReplyDelete
  3. Anon: Yup...betul tu. hanya kita sahaja yang kenal diri kita bukan orang lain.. Thanks :)
    wlpn x kenal awak at least sedikit kata2 amat bermakna.. hehe

    ReplyDelete