Tuesday, November 1, 2011

~xder keja~

1.11.11
Tarikh yg Chanteq.. tapi 11.11.11 pun lagi chanteq... hehe
Sembang ngn kawan kat library.. haha  tetiba t'keluar psl tarikh chanteq ni..bukan apa..unik n senang ingt ajer lah.. kawan aku citer psl housemate dia..(bukan mengumpat tau!!)  tunang  pd 10.10.10 so, ari ni dah genap setahun lah d'org  couple.. yg bestnya dia citer tunang kawan dia dtg semalam bw kek n bunga ..ok untung kwn aku dpt makan cheese cakes secret resepi free  tgh2 mlm..  haha. Yg Bestnya budak perempuan ni xtau  tunang dia nak bt suprises camni.. Lps2  ms mkn2 dpn kwn2 serumah tunang dia ajak KAHWIN.. Sob3....  WAH!! teruja kot.. asalnya d'org planning nak tunang 2 thun tup2 lelaki ni ajk cepatkan...so, kwn aku biarkan jelah d'org planning sendiri n housemate lain sibuk habiskan kek....tadaaaaa..Tamat da..


P/s: haha tarikh ni lagi sweet kot tapi lambat ag... 1.7.17.... =D    birthday aku ni wei..Canteq no.nya.

No comments:

Post a Comment