Nuff

Tuesday, December 13, 2011

~busy~

Selalunya,sem2 lepas  dah nak masuk study week hidup sangat2 HeaVEN gler...
Tapi sem ni cam gler2 sungguh banyak kerja...Da minggu 13.
Sampai kadang2 otak, tangan n mata aku duk menggila sama buat kerja..
Rasa xcukup kaki dan tangan nak buat kerja.,..
Sekejap pkir mid term, sekejap pikir present,
sekejap pikir asgmnt, sekejap pkir program,
sekejap pikir meeting, sekejap pikir final exam,
sekejap pkir group xbuat kerja,
sekejap pkir nak makan apa hari2,
sekejap pkir cuti sem...
 habis segala benda aku nak pkirkan ni...
Tugasan pula makin lama makin berlambak..
Kadang2 jam credit ckit subjek tapi kerjanya bertimbun mcm bukit...
Masa pulak sekarang makin lama makin cepat berlalu..
Sekejap pagi p kelas tgk2 dah pkul 2 ptg, tgk jam sekali lagi pukul 7 malam, tengok jam di dinding dah pkul 10 malam, tengok sekali lagi dah pkul 5 pagi~
Aduhaiii makin pantas masa berjalan kerja aku masih berlonggok lagi....
Bersabarlah kaki n tangan ada seminggu lagi~
p/s: sempat ag post en3 yer.. hawawa rindu kat my blog ar....
    Tq sudi baca en3 mengarut aku di kala strees ini...
     Study Week cpt2 lah dtg...  Konun2 da ready nak exam.. wink3

No comments:

Post a Comment