Nuff

Saturday, December 10, 2011

~windu~

Dear's Dairy...

Minggu yang teramat sibuk dengan pelbagai tugasan, masalah, program.. 
Hidup penuh dengan warna warni..
Rindu untk mencoretkan di dlm blog kesah yg berlaku sepanjang minggu ini...
Hum..xtau nak mulakan dari mana..


Anyway, just nak gtau sedikit ajer 



Sebenarnya saya dah tersuka kat someone.. *blushing*
(segan, statement berani Gler..haha )

Someone tu sape??? Hahaha segan nak ckp..
Yang pasti saya kagum ngn keperibadian dia,
Saya kagum dengan segalanya tentang dia....

Yang pasti saya suka semua tentang dia.. hehe


Owh..saya mmg senang jatuh suka someone.But paling lama pun suka hanya sebulan...Wink3. Just admire shja xlebih, xkurang....

Hope Someday saya akan jatuh suka,cinta kasih, sayang dengan someone sehingga akhir hayat saya, yang akan setia menemani saya sepanjang hidup saya, bersama-sama di kala saya susah dan senang, sakit, berkongsi segala dia hati dan yang akan membimbing saya menempuhi kehidupan ini..
 “My Husband”~ Owh, sy xkahwin lagi yer ^_^   =P



Ok, bye-bye.. haha


Owh....need 2 go now... nak siapkan asgmnt ^_^...

p/s: SOry Xsempat BW n bls Komen sayang2 saya sekalian~

4 comments:

  1. tiba-tiba terbau nasi minyak plak mlm ni.kui9
    Admire tak salah yang penting carilah seseorang yang mampu menjaga kita dan menerima kita seadanya. rite leaya?
    usaha tangga kejayaan.

    ReplyDelete
  2. sis,saya xda blog. selalu silent reader jer tapi tertarik nak komen. suka baca bolg sis.

    ReplyDelete
  3. ila; ish2 lambat aglah.. Yup ur rite gurl..hehe

    Anon; Thanks yer sbb sudi bc..hehe

    Sirap merah: hehe sweet sgt kan..mesti ada pun gak kan.. huhu

    ReplyDelete