Nuff

Wednesday, January 11, 2012

~Cuti semester~

ALHAMDULILLAH~ Berakhir sudah perjalanan SEMESTER 5 ini.. Kesudahan dengan paper major yang agak susah tapi kepakaran menggoreng sehingga hangit dipratiskan... *_*






BERCUTI SEMESTER selama ...bermula hari ini dan 19/2/12. kiralah..hukhuk


MAlam ni berangkat pulang ke rumah tersayang..sedang sibuk packing barang... Gud bye umh sewaku..huhu


Suka duka sem 5 tetap menjadi kenangan dan pelajaran kehidupan..Pengalaman mendewasakan dan mematang kan kita..Tahun ni GENAP lah umur 23 tahun hidup di atas muka bumi... Usia semakin mengejar tapi kebahagiaan dunia bukan sahaja dicari tetapi kebahagian akhirat jangan dilupakan~


Rencah kehidupan ada suka ada duka, ada tangis ada riang, ada benci ada sayang Apa pun yang berlaku ingatlah samaada kita sedar atau tidak FAMILY akan ttp di sisi kita..Malah, mungkin kita xsedar sebenarnya ada juga TEMAN yang di sisi kita dikala susah dan senang...BELAJARlah MENGHARGAI orang di sekeliling kita.  




SEmoga cuti ini dapat membuat perkara bermanfaat dan berfaedah..(haha nak siapkan cat umh yg aku duk sibuk2 sgt nak bt sendiri..huhu)


PErjalanan makin jauh..Walaupun 3 semester lagi di UNIVERSITI tapi harus bersedia menempuh cabaran ke dunia yang sebenar...


AKhir Kalam~


SELAMAT BERCUTI BUAT TEMAN2 SEPERJUANGAN


P/s:


SElamat Pengantin BAru buat teman satu course, kawan minor aku dan best friends aku yang nak kawin 23/1 :25/1: dan 3/3 . Semoga kalian bahagia dan dirahmati dan dikurniakan cahaya yang soleh dan solehah..Doaku mengiringi kalian.... *__*


Turn aku xpasti ag..huhu 

No comments:

Post a Comment