Friday, January 6, 2012

~Kenangan 2011 part 1~

Rasanya masih tidak terlambat untuk mengucapkan

“ Selamat Tinggal 2011 n Welcome 2012”

Oppsss agak ketinggalan sedikit yer. En3 terperam agak lama..huhu

2011 yang meninggalkan 1001 kenangan dan semuanya menjadi memori yang akan diingati selamanya..
En3 yang agak panjang jadi sila sediakan tea+jajan+plastic utk muntah  smsa membaca en3 ini.

Okei kita mulakan en3 imbasan secara rambang ini... *_*

2011 yang meninggalkan momen2 pahit dalam kenangan aku:
*Kehilangan beberapa orang kawan yang pergi takkan kembali. Paling terasa dengan kehilangan seseorang yang menjadi classmates aku dari darjah 1 until form 5...Allah SWT lebih sayangkannya. Al-Fatihah semoga roh kalian tenang di alam sana dan ditempatkan dalam kalangan orang beriman. :(

* Ayah bersara.. Owh, sangat sedih meninggalkan tempat aku membesar. Tempat aku belajar tentang persahabatan, cinta monyet, permusuhan dll. Yang pasti sekolah aku, kedai 2 aku selalu pergi, rindukan kwn2, rindukan jiran2 n paling penting rumah n blik aku.. Sgt2 Rindu..

*Semester yang agak2 down bt  aku..hampir hilang semangat disebabkan pengaruh sekeliling..Bila asgmnt group menjadi asgmnt individu yang mana aku bersekang mata menyiapkannya sedangkan ahli kumpulan lain lepas tangan.. Asgmnt perlu disubmit esok tetiba hilang dari pendrive. Rupanya telah DIDELETE oleh kawan yg aku percayai*SENYUM*. Asgmnt indvidu yang dibuat 3 minggu berjaya disiapkan dalam masa 20 jam.Pencapaian yg membanggakan..*clap..clap..clap* hasilnya tetap tidak memuaskan haty aku ini. :(

*Tiap2 sem ader ajer yg mengacau aku. Sem ni penyakit lama kembali datang  n something more Worse than before.. Pengalaman yg menakutkan aku juga sebenarnya tapi Alhamdulillah dah sembuh sekarang.. Kuatkan hati, jiwa dan raga. Selalu ingat ALLAH SWT. Yg pasti kat cni xder saper pun tau hal ni except my family n a few people.. (eh2 leaya yg kau habaq dlm blog ni semua tau lor.. haha xper yg penting aku xciter pe dia kan.. *_*)

* Terasa dengan kawan close  sbb soalan spot exam kuar tapi bila tanya dia ckp xtau. Last2 habis exam boleh ckp mujur dia bc soalan spot to..upss terlepas sudah rahsia” . *Senyum*

* Dan sebenarnya banyak lagi. Tapi cukuplah setakat yg ini shja..yg lain biarlah disimpan ditelan masa.... Xpenting utk diingati n Xnak ingat pun semua tu...
Sambungan nanti lain kali k tuk kenangan terindah.. hehe

p/s: Internet kat umh SANGAT-SANGAT PROBLEM..Asyik mengadu kat office penyelenggara but still teruk-teruk gler lagi..BenCI!!! huhu

2 comments:

  1. harap tahun 2012 membawa kebahagian utk kamu
    Chill jgn bersedih. yang pergi tetap pergi yang ada teruskan hidup.

    ReplyDelete
  2. ila: Thanks.. utk awk juga semoga 2012 membawa 1001 erti bermakna dan hepi selalu juga :)

    ReplyDelete