Nuff

Saturday, January 7, 2012

~Kenangan 2011 part 2(akhir)~




Kenangan Terindah tahun 2011:

  • ·         Pindah ke kg n duk umh sendiri..OUR FAMILY OUR HOME..Rumah yg separa siap sbb aku dah awal2 chop gtau aku nak cat umh tu sendiri. Fine!! Serius agak GLER yer. Dah ckp awal2 nanti aku catkan umah, aku nak cat tingkap, nak atur kedudukan barang2 dlm umh, nak decorate laman..Okei KERJA GLER....Semua nak buat sendiri.. Cuti sem ni kena habiskan masa buat semua ni.. Xper2 adik lelaki aku yg tggu stpm tu kan ada.hahaha Yg xder keja sudah menjadi kerja.. Bila mak n ayh ckp nak upah org, terus aku bangkit berdiri berpendirian tegas aku nak buat sendiri..haha #Chaiyok2 leaya boleh..# Nak buat something yg bermakna spya ada hasil tangan aku&adik2.. SWEET X?? Yg teruknya, make sure kena bt sbb semua org dah tau aku nak cat umh sendiri, nak buat itu ini sendi..haha siap adik aku sindir”eh2, xperlah nanti kak leaya buat..nak tambah bilik “eh2 nanti kak leaya buat.” Fine kurang asam punya adik meyindir ajor keja..huhu
  • ·          Jumpa my Mr.H kat Fb..haha terus add n asyik skodeng fb dia jer ary2..  Later will story bout him..huhu 5 years kot xjumpa *Wink2* bila dia ajak chat time tulah line umh buat hall or ..sadis tol..hehe  Eh2 ni kenangan terindah juga ke?? haha
  • ·         Jatuh cinta dengan dunia debat dan tenis...haha Actually bukan tenis but (Ping-pong). Selalu tersasul ping-pong duk panggil tenis. Altought xpandai main at least i know how to play it.. hehhe Okei, sangat2 best gler kot kelas tenis aku@pingpong. Letcure yg sporting n coursemates yg gler2 n kwn2 sekelas yg laen..Glad to meet u all. 

  • Bila lecture puji bila present n hantar asgmnt terus semangat nak buat banyak ag..haha
  • ·         Yahooo dah ada ANAK SEDARA!!! Dah jadi makcik pun..ala, cam dah tua lah plak kan..(Ya, umur dah masuk 23 Leaya sila sedar..kwn2 kau yg lain dah ada 2,3 orang anak dah pun J motippp???)
·         Sem yg mencabar tapi byk kenangan suka dan duka.. Pe2 pun gembira dpt belajar ngan lecture2 sem ni n kenal ngn kwn2 baru, pakwe baru , tempat baru n etc.. lalala~~   

   Yang indah akan jadi kenangan yang buruk dijadikan sempadan.. Apa2 pun 2011 telah berlalu dan 2012 telah sampai..masa xkan kembali lagi dan akan terus berlalu. 
y
 GOOD BYE 2011 WELCOME 2012

Adiosssssss...


p/s: Sebenarnya banyak mahu dicoretkan tetapi akibat asyik nak tgk korea movie kemalasan melampau maka ini shja yg dpt ditulis.. hehe

No comments:

Post a Comment