Monday, February 27, 2012

~trouble~

Baiklah...Walaupun teramat busy lah miggu ni kan..kan..kan

 tapi ada ooopsssss....oooopssss.... trouble!!!

Ya, masalah datang bila kelas tutorial mula clash dengan subjek2 pentig sama ada major atau minor~~

Olllllaaaaaaaaaaaa  bila kelas xdpt diubah, bila semuanya bertambah celaru...ya, Ya otak saya semakin sakit.

 Okei... Perlu berfikir apakah yang perlu di "ADD" dan perlukah saya "DROP" ????????

uish...dah CLASH confirm kena DROP lah .... So, measns?  FIne, fikirkan sendiri....

Haha, just to thank to someone, eZa yang sudi teman aku jln2 dari kul 6 ptg sampai kul 8.15 malam... haha sgt2 REALEASE STRESS K...

Berjalan kaki menikmati panorama senja dan akhirnya kaki ini  mula sakit...SEKIAN.. *_*

Sunday, February 26, 2012

~Semakin Sibuk~

SEMESTER 6...

BEbanan asgmnt mula terasa~ Sem ni 21 jam kredit..Owh!!! sangat2 banyak ....

Kerja makin bertambah, Praktikum makin menghampiri...

Perlu lebih matang dalam berfikir dan membuat keputusan..

Proposol utk TESIS masih belum difikirkan...

Mengeluh...mengeluh dan terus mengeluh dalam minggu pertama ini...

Esok minggu Ke-2 maka akan dptlah semua asgmnt...

Perlu berusaha dan tidak boleh membuang waktu..

Minggu kedua dah ada ujian n kuiz...haruskah aku berasa bahagia?? *_*

Perjalanan utk mendapatkan segulung ijazah semakin sukar dan berliku dan hampir sampai ke penghujungnya.. tinggal 3 semester lagi...

GOOD LUCK LEAYA!!! U CAN D IT..
...USAHA TANGGA KEJAYAAN...

Friday, February 24, 2012

olaaa......

Hati ni sakit sgt2 mlm ni... Entahlah rasa cam stress pun ada.. Rasa nak marah, rasa geram, rasa benci dan yang paling utama "I NEED A SHOULDER TO CRY".....

Selalu camni.. Asyik masalah..masalah..masalah...
Tapi kali ni lebih kepada bersifat peribadi sedikit sebenarnya...
Tolonglah jangan jaga tepi kain sgt2... Biarkan aku dengan Family aku hidup dengan aman, tenteram dan damai...
Yang paling penting, ada ke aku ngn family aku guna duit k'org?? da kami mintak beras ngn k'org?? ada aku menyusahkan k'org...

XDERKAN...SO PLEASE STAY AWAY FROM OUR LIFE K...

p/s: Benci dgn mereka suka menyibuk...

Monday, February 20, 2012

First kuliah semester 6


Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Alhamdulilah skarang dah berada di rumah kedua tercinta iaitu rumah sewa utk menerukan sisa2 pengajian yg masih tinggal... 

Semester 6 kini..next sem bulan 6 ni start pratikal..Wish me best of luck... Lupakan dahulu soal praktikal@ whtever yer...

Hari First kuliah dari pkul 9 pagi berakhir 6 ptg ni...satu perkataan jer nak ckp *Tired*!!
Kampus baru, lecture baru, kawan2 xbaru2 jug n others.. Hope everthing will be okey..
Next cuti semester yag enjoy cam biasa ada suka dan duku..LET BYGONE BE BYGONE !!! Tidak mahu menoleh ke belakang dan mahu maju selangkah demi selangkah ke hadapan.

Soal jodoh, ajal maut di tangan  Allah..Lau ada jodoh saya ngn sape2 saya terima seadanya... Sudah berhenti berharap dan melepaskan aku, dia dan kenangan pergi~

 Andaikata cinta dan sayang tu kembali aku menerimanya..tapi jika dia bukan tercipta utkku biarkan ia berlalu ibarat hilangnya matahari dalam senja... Yup..soal hati dan persaan sukar diduga..

Xsemua benda akan jadi milik kita kan????  So, bertabahlah haty dan perasaan...Mungkin haty yg terluka ini boleh dijahit kembali pabila tiba masanya.. Chilll Leaya....

Next pe2 pun hope semuanya back to normal... buang yang keruh ambik yang jernih... yang lepas biarkan sahaja..bukan salah aku, dia atau mereka tetapi keadaan dan waktu yang xkena..haha ada ke patut salahkan waktu..ish3...

Kidding... mungkin dia bukan terbaik utk saya... selama mana kami cuba tuk bersama jurang antara kita makin besar... sedayaa usaha kita mau rapatkan jurang itu tetap xblh... Dunia, gaya hidup, khidupan, umur semuanya berbeda... 

Belajar utk melupakan dia yang pernah hadir dalam hidup ini..menjadi pendorong dan pembakar semangat saya, menjadi teman susah dan senang bersama...

terima kasih kerana pernah hadir dalam hidup ini,

terima kasih kerana telah melakarkan satu coretan indah dalam kanvas lukisan hati saya, 

terima kasih  kerana pernah berada di sisi saya selalu, 

terima kasih kerana menjadi pendorong saya,

terima kasih kerana pernah sayangkan saya,

terima kasih atas segalanya yang pernah awak lakukan utk saya...


p/s: en3 yang lebih kpd memujuk hati..hehe