Monday, February 27, 2012

~trouble~

Baiklah...Walaupun teramat busy lah miggu ni kan..kan..kan

 tapi ada ooopsssss....oooopssss.... trouble!!!

Ya, masalah datang bila kelas tutorial mula clash dengan subjek2 pentig sama ada major atau minor~~

Olllllaaaaaaaaaaaa  bila kelas xdpt diubah, bila semuanya bertambah celaru...ya, Ya otak saya semakin sakit.

 Okei... Perlu berfikir apakah yang perlu di "ADD" dan perlukah saya "DROP" ????????

uish...dah CLASH confirm kena DROP lah .... So, measns?  FIne, fikirkan sendiri....

Haha, just to thank to someone, eZa yang sudi teman aku jln2 dari kul 6 ptg sampai kul 8.15 malam... haha sgt2 REALEASE STRESS K...

Berjalan kaki menikmati panorama senja dan akhirnya kaki ini  mula sakit...SEKIAN.. *_*

No comments:

Post a Comment