Sunday, April 15, 2012

~Windu...~

Assalamuaikum dan salam sejahtera...

Baiklah, ada sape2 rinduuukan saya?? XDER?? Fine, ok, xpa2 saya mmg suka Syok Sendiri..kahkah

Okei, sebenarnya saya baru habis cuti semester..Fuhhhhh cuti semeter seminggu tapi rasa macam xbercuti..Ya,ya  mari merungut di blog kesayangan saya ini.. huhu

Life campus yg busy teramat buzy... Esok masuk minggu 8...Ting-Ting...ding-dong... pening...*Pitam*

Arghhhhhhhh banyaknya kea yg xsettle agi..Alahai, cuti seminggu mcm xcukup lor..

Balik umh ari sabtu hari khamis dah kembali ke KL terchienter giler... Mlm khamis keluar wif sister, pagi jumaat p library..Saya sangat RAJIN..orang cuti sem saya pegi library.. *Smile*
ari pagi sampai petang terus lepak di library...mlm keluar dgn sister lagi..then rutin yg sama...

Ni tgj online kat umh sewa..Mengharapkan roomate dan housemate dah sampai tapi kukecewa..
Hwawawa d'org balik esk pagi semua..Means i'm Alone....

Baiklah sekian saya merepek...  tq sbb ah baca sampai sini..
Sila jenguk bawah jika nak bc saya merepek lagi...*hehe*

Ke mana saya menghilang hampir sebulan...sangat busy dgn life yg xsudah2... mula belajar independence *fine, sjk dari dlu lagi duk citer psl independnce*.. *_*    Ok,  sebenarnya ada byk kisaha suka duku tapi belajar utk settle sendi dan merujuk kpd mreka yg sudi mendenganr..

Klah need 2 go now...

p/s: Ya, saya tau ramai yg berkunjung ke mari dan sy xpegi melawat kalian..Sori sgt2 tau~~ But i will go visit semua  nanti yer....  Thank You for view my blog...

Adios....

No comments:

Post a Comment