Nuff

Saturday, December 29, 2012

-Risau-


Assalamualaikum...

Dears diari....

Menjelang tahun baru yang bakal menjelma membuatkan saya berasa susah hati... Kenapa?? Means sesi persekolahan da bermula dan maksudnya latihan ilmiah saya perlu disiapkan...Yup cuti sem saya tinggal sebulan shja lagi ni.

Waaa   kalaulah saya ada poket doraemon mahu jer saya pinjam mesin  utk kembali ke bulan 11 lepas... nak buat keja cepat2, nak siapkan segaa kerja terrtangguh n etc.. Skrg baru terasa bebannya..Nak bt camna dah jadi habit buat kerja last minutes.. huhu sakit cari sendiri...*eh2, kenapa saya membebel terlebih ni??haha*

Apa2 pun semoga saya dapat siapkan latihan ilmiah saya dengan cemerlang n dapat A dan dapat konvo dengan first Class lepas tu cepat2 dapat kerja... Amin...

Setakat ini utk latihan ilmiah da msk bab 2 wlpn kwn2 dah bab 3... xpa, biar lambat asalkan siap dengan jayanya kan... =) hehe 
First step dah pegi kat library negara n dpt sdkt ajer baru bahan..sob..sob.. tetiba cam blur sangat2 ni...  owh, semoga segalanya berjalan lancar nnty.. *smile...*

adios...

No comments:

Post a Comment