Saturday, April 20, 2013

-Quite Update-


Assalamualaikum dan salam sejahtera….
Mencuri sedikit masa daripada kesibukan ber-thesis, ber-xsgmnt, ber-present, ber-busy dan sewaktu dengannya…

Ya, dah lama xmelepak di sini, menghurai apa yang kusut di fikiran, bersama mencoret sesuatu yang puitis untuk diingat 10 tahun akan datang…Membuat kerepek dan merapu sepanjang masa, meluahkan kegeraman kesakitan hati dan mengayam ketupat… Yup, I Miss All This… --wink3—

Ok, cukuplah mukadimmah ini yg membuatkan saya rasa ingin termintah sendiri bila baca semua yg pooyooo di atas ini…haha

But, The True is….. uummmmmm I Really2 Meant It.. *_*
Haha mmg sangat2 rindu nak coret2 n bercerita..Banyak benda yg happened and saya TAK sempat nak storie mories makan biskut merry cicah kari… See, rindu nak merapu-rapu di sini..haha

Sejak kebelakangan ini sangat busy2 dengan bermacam2, dgn karenah rakan2 yg xpernah habis, dengan masalah kewangan lagi…(Ya, saya mmg boros..sob2..sob ..Rm 1000 habis dalam masa seminggu Haippp bukan nk menunjuk riak ni yer…saya pun bukan kaya pun, saya anak org kg shja yer.. =D) Ini semua salahkan online shooping, kemahuan yg melebihi keperluan dan segalanya… 

Hidup ini indah jika dinikmati…Maka, dengan itu semasa awal sem, saya telah berlagha-lagha dan asyik mengukur jln di KL itu, melepak di shoping mall sampai org confius mak cik guard ke pengunjung ni? Haha, makan, snap pic, update fb, instgrm, tweet mentweet, reply komen2 dan terus alpa dengan ini semua dunia… =( 

Now, just move on and hidup harus pandang ke hadapan kan…haha
Ok, let begin with one story yg agak best yer…haha

 Minggu ke berapa kuliah yer semua? Minggu 9.
Tinggal berapa minggu lagi nak habis kuliah? 6 minggu.
Sem ni ada study week x?  Takder .
Thesis da bab dan pages berapa skrg?  Bab 3, pages 40.
Kena buat brpa pges n bab semua? 5 bab dan lebih 100 pages.
-Bagus semua ……… Now sekarang ..Jeng…Jeng..Jeng..Jeng
Sekarang berapa Haribulan? 20 April…
Thesis kena antar bila?? Sebelum 25 April …

OHHHHHHH NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

5 HARI 2 BAB 60 PAGES
Ini bukan Rancangan Realiti Tapi hidup yg mesti ditempuhi….

FINE, U CAN DO IT LEAYA…
YA, YAKIN BOLEH PASTI BOLEH….

p/s: Wish me Luck ngn my Thesis yer.. :)
     : Rasa lepas rindu menulis di sini.Muahhhh
     : Jgn terkejut lau lps  ni ms jln2 korang  jumpa       panda sbb itu mungkin aku... haha