Sunday, September 22, 2013

-KOnvo-

Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

 Hi all...

 Dengan rasminya ingin memberitahu bahwa saya telah selamat KONVO/ Bergraduat pada

 12 SEPTEMBER 2013 SESI PETANG.. 

tAHNIAH BUAT DIRI SENDIRI... *tepuk, tepuk, tangan, tepuk dengan riang*

Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi sbb berjaya menamatkan pengajian dengan ijazah sarjana muda kepujian KELAS PERTAMA.. Fuhhhhhhhh dah lega beban yang digalas selama 4 tahun..MERDEKA!!!

Nak diceritakan perasaannya.. mmg xleh lupa cz cam terbayang2 ajer pglmn ambik skroll tu..Nasib baik xpengsan sbb teruja...Tapi ms langkah nak terima sijil tu tunduk hormat dalam hati terus cakap...
"4 years segala suka dan duka utk dpt IJAZAH ni demi utk hadiah bt ibu bapa dan keluarga." Masa ni mata dah nak nangis sampai akak petugas tanya ok x coz mata merah? haha. Ecece kena control ckit sbb yg tnya hensem orangnya.. Fine rs cam gedik ajer...

Sbnarnya tetiba rasa sebak sbb cam xpercaya yang saya boleh lakukan.. rasa cam nak jerit jer atas pentas tu "I'm Finally Did It".. Nasib baik jer x buat drama kat pentas kan..xpsl2 tetiba org bt xknl..haha -kwn bg warning kau atas pntas jgn gedik2 nak peach ke syum @bt drama.. N paling kerap orang pesan, my bestie n some letcure, Tolong jangan Kalut, tunggu skroll org hulur baru ambik, jalan slow2, jalan pandang bawah takut jatuh, n paling penting ambik skroll turun xpayah nak lambai2 -Cis ingat saya ni xtau ke..

Ok, dapatlah disimpulkan sy ni jenis clumsy n kalut ckit sbnarnya.. haha cuak diorg nk tgk saya naik stage.. Lps dah terima n turun stages tetiba semua senyum.. hahaha part yg best blh diorg ckp Well dah kata kau mmg kalut... haha excited kot first time nak terima ijazah ni...

Tapi yang pasti xdpt nak ckp yg my PARENTS mmg BANGGA sbb saya dah berjaya.. Ya, saya pun terasa yg i dah berjaya mengembirakan mereka... I?? haha nak muntah...

The sad part xdpt ambk pic ngan kawan2...semua busy wif family sampai lupa kawan2... Sayalah tu orangnya. balik rumah menyesal xsudah.. But tapi xdalah banyak sangat sbb dah ambk pic ngn family kan...kan..haha xpalah LET BYGONES BE BYGONEs...

bt ms skrg  Fokus ke hadapan.. tetiba dah kering idea lah ..

Now... kena cari keja dah cari duit sendiri.. Sob Sob Sob sedihnya xberduit ni..huhu

Apa2 pun terima kasih utk semua.. nantykan en3 pnghargaan saya.. hihi  -xjnji ada ke tak ikt mood nanty..hoho-

Adios