Nuff

Monday, February 24, 2014

-Hai.. :) -

Hai... Terasa lama xupdate.. huhu sebenarnya bukan xda benda nk update tapi kemalasan melanda diri..hihi Finally hari ni gigih pinjam laptop adik perempuan, broadband adik lelaki, bawa laptop duduk kat tepi rumah atas kerusi batu.. terasa angin sempoi bahasa dan bunyi unggas bersahutan, Fine, hiperbola sangat kan..haha Best gak lepak kadang2 kat luar rumah ni kan mlm2 hari.. sejuk n terasa banyak ilham jer kan.. Nak citernya kan sebenarnya laptop dah rosakkkkkkk....... means dah tamatlah baktinya kepada saya..bak kata kedai yg saya baiki. miss u punya laptop mmg total demages.. xboleh baiki da better beli baru terus.. sob2.. mothereeboard rosak, screen pecah, harddisk rosak n etc problem lagilah.. Masa antar kedai tu dah redha dah.. so xdah Laptop sekarang ni.. dah xblh nk download movie main games taip resume, cari kerja ehhhh terover lak.. :) Disebabkan itu mls nak pnjm laptop @ buka internet skrg.. fb pun dah lama xbuka.. ok next stories lak.. Ari ni dah start temu duga utk jawatan yg aku mtk..myb next time giliran aku pulak.. doaka yg terbaik..susah sebenarnya, otak dah berkarat nak study byk benda tapi..Hope aku akn bt yg terbaik nanti.. Yes..BUat yg Terbaikkk.!! Jodoh.. setakat ni belum sampai giliran aku..tapi doakanlah semoga sampai turn aku nanti.. Yalah, kawin bukan utkk sehari dua tapi selamanya.. tetapi ada fobia gak dgr citer kwn2.. terkejut jer kwn aku citer yg kawan aku sorg ag couple dah lama tapi kahwin xsampai 2 tahun dah dlm proses nak cerai.. .. termenung jap aku bl dgr citer, mcm mana blh jadi camtu?? tulah,dah lama couple kahwin xsampai 2 tahun dgr citer nak cerai..ummmm hope diorg fkir yg terbaik.. Anak, ramai dah member aku selamat melahirkan anak.... Congrate semua semoga menjadi ibu yg terbaik n anak2 korang semoga menjadi anak yg soleh n solehah..Amin. buat yg bergelar suami,isteri, tunang semoga kalian semua sentiasa bahagia dan sentiasa berada dalam keredhaan ilahi. Amin Klah sampai sini ajer..xtau bl ag blh update. P/s: lau rajin aku update..hihi