Nuff

Thursday, October 22, 2015

hi...

Hi....
sejak dah keja ni sangatlah malas nak menulis..
teringat azam awal tahun kalau boleh nak menulis dan coretkan perkara yang berlaku namun tingggal angan2 kosong... :) dah genap setahun 3 bulan di dunia kerja...

sekejapnya masa berlalu... hidup masih sama macam dulu. cuma bezanya mcm xda life lansung :)

tapi bersyukur ada kerja ada rezeki mampu memberi kebahagiaan sedikit untuk family..hakikatnya ujung bulan masih lagi dapat bantuan PaMa.. ahahaha fail giler untuk uruskan kewangan... 

hidup macam biasa dikelilingi manusia yang pelbagai ragam dan sifat...ada masa terasa kecil hari, kecewa, marah, geram, suka n duku..tapi positifkan diri sahaja... maklumlah lama lagi nak hidup... hahahaha (owh cara penulisan still xberubah rupanya..ujung ayat mesti nak tulis hahahihihuhuuhehehohoho membuktikan emosi saya :)

Masalah? dalam hidup ini takkan selamanya bahagia..tapi ambik secara positif sahajalah...

oklah esk keja..well 7hari seminggu kerja.. xpalah xda rest pun..demi anak bangsa tercinta kan... 

p/s: sebenarnya banyak nak edit blog tapi xkesempatan lagi...Adios...

No comments:

Post a Comment